Klimaatadaptatie rode draad op Infra Relatiedagen 2023

‘Klimaatadaptatie’ wordt het grote thema van Infra Relatiedagen 2023. Met de ingebruikname van een groot buitenterrein telt deze editie een record aantal vierkante meters. Aan de beurs nemen ruim 350 exposanten deel. Het event wordt van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 februari 2023 gehouden in Evenementenhal Hardenberg.

Voor accountmanager Lambert van Gameren van Easyfairs, verantwoordelijk voor de invulling van het event, kan het niet snel genoeg februari zijn. “We zijn met heel veel mooie dingen bezig. We hebben lang zitten brainstormen over de juiste invulling. Als je alle events onder elkaar zet, zie je een rode draad: klimaatadaptatie. Dit thema loopt dwars door het expositieprogramma. Van emissieloos materiaal tot dijkverzwaring om het wassende water in letterlijk goede banen te leiden. Van waterberging tot sensoren in gemalen en wegen.”

Eerste de feiten en cijfers. De succesvolle Infra Relatiedagen is nog nooit eerder zo groot geweest. Alle hallen plus een groot buitenterrein geven ruimte aan 350 exposanten. Van Gameren: “Vorig jaar hebben we het Materieelpark van de Toekomst gelanceerd. Succesvol, volgens onze bezoekers. Er werden ook twee kanttekeningen bij gemaakt.”

“Men miste live demonstraties. Binnen kon dat niet, daarom gaan we nu naar buiten. Er kan volop gedraaid worden in de open lucht. Andere kanttekening. Op het Materieelpark van de Toekomst werd alleen emissieloos materieel getoond. We zouden daarmee de innovaties in fossiel aangedreven materieel tekort doen. Daarom de nieuwe naam Materieelpark van het Heden en de Toekomst. Met elektrisch materieel, waterstof toepassingen, maar ook hybride varianten en innovaties op dieselgebied. Centraal staan de innovaties om materieel energiezuinig te maken. Samen met de exposanten  Anema, Pon Cat, Trimegroup. Fulltank, Engcon, HDW en Broekveldt en Wirtgen gaan we dit park verder uitwerken. Wat nu al duidelijk is: tussen het Heden en de Toekomst plaatsen we een grote tent. Dit wordt het Machinisten Café.”

Geef motoren een tweede leven

Al meer dan 80 jaar is Ausma Motorenrevisie een gerenommeerd bedrijf voor revisies van alle types brandstofmotoren en alle merken. Bij het bedrijf geven ze verbrandingsmotoren een tweede leven. De werkplaats van het bedrijf is uitgerust met geavanceerde apparatuur en

Lees verder »

Specials 2023 Infra Relatiedagen

Infra Relatiedagen is een driedaags event voor de infrasector in Noordoost Nederland. Het event heeft zich ontwikkeld tot het kloppend hart van de infra-community. Vijftienduizend professionals maken kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen, netwerken en ontmoeten elkaar in een

Lees verder »
Scroll naar boven