Gerelateerd nieuws

Geef motoren een tweede leven

Al meer dan 80 jaar is Ausma Motorenrevisie een gerenommeerd bedrijf voor revisies van alle types brandstofmotoren en alle merken. Bij het bedrijf geven ze verbrandingsmotoren een tweede leven.

De werkplaats van het bedrijf is uitgerust met geavanceerde apparatuur en de benodigde gereedschappen om kundig maatwerk te kunnen leveren. Maar ook op locatie kan er al vaak wat gedaan worden. Door middel van endoscopisch onderzoek bijvoorbeeld is het mogelijk om de kleppen, cilindervoeringen en de zuigers zonder demontage van het motorblok te inspecteren. Dankzij de vele accessoires van de endoscopische onderzoeksapparatuur is het mogelijk om vanuit elke hoek in de motor te kijken.

Op locatie of in de werkplaats

Regulier motorservice- en onderhoudswerk kan het bedrijf in de meeste gevallen op locatie uitvoeren. Voor groot onderhoud is de werkplaats van het bedrijf essentieel. Eventueel demonteert het bedrijf de motor of de betreffende onderdelen op locatie en vervoert het deze naar de werkplaats in Roden.

Voordat de motor gereviseerd wordt, wordt deze eerst geïnspecteerd door een expert van het bedrijf. Aan de hand van een motordiagnose plus de eigen waarneming stelt het bedrijf een volledige offerte op met de prijs van het reviseren van het motorblok. Niet alleen volledige revisies, ook het vervangen van losse onderdelen behoort tot de mogelijkheden.

Aanspreekpunt voor werkende motoren

Naast alle soorten verbrandingsmotoren bent u ook voor service en onderhoud aan aggregaten en waterpompen bij het bedrijf aan het juiste adres. Ausma is werkzaam voor bedrijven in het transport, agri, grond-, weg-& waterbouw, scheepvaart en industrie. Daarmee is Ausma Motorenrevisie hét aanspreekpunt voor levering en onderhoud van probleemloos werkende motoren.

Ausma Motorenrevisie

www.ausma-motorenrevisie.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven