Gerelateerd nieuws

Latexfalt B.V is een producent van bindmiddelen en emulsies op basis van bitumen en polymeren.

In onze fabriek gelegen in Koudekerk aan den Rijn (Nederland), produceren en exporteren wij naar ruim 50 landen. Met een productportfolio van ruim 180 producten, bedient Latexfalt 3 segmenten; wegenbouw, bouw en industrie. Wij vervullen een brugfunctie tussen enerzijds de olieraffinage en chemische industrie en anderzijds de wegenbouw en bouwnijverheid bedrijven.

Duurzaamheid en circulariteit vormen steeds meer prioriteit in diverse industrieën, de weloverwogen keuzes gaan hierbij een steeds grotere rol spelen. Om deze factoren doelmatig aan te pakken bundelt Latexfalt B.V de krachten samen, om met elkaar open te innoveren.

Middels open innovatie streeft Latexfalt naar samenbrengen van kerncompetenties om zo tot nieuwe inzichten en ideeën te komen. Waar liggen gemeenschappelijke belangen en hoe zijn die het beste te benutten.

Latexfalt ziet innovatie, duurzaamheid en samenwerking als weg naar succes voor wegenbouw, bouw en industrie. Middels co-creatie innoveert men naar marktgerichte en duurzamere bitumineuze producten, in het belang van een duurzamere toekomst.

Met betrekking tot wegenbouw is het interessant te weten, hoe het gebruik van bitumen duurzamer benut kan worden. Daarnaast is het interessant in hoeverre bitumen vervangbaar is, zonder dat deze vervangbaarheid ten koste gaat van de huidige kwaliteit.

In het kader van levensduur verlengend onderhoud en asfalt hergebruik zien we dat landen om ons heen belangstelling tonen voor deze ontwikkelingen. Kijkend naar de vraag vanuit de markt waarbij gezamenlijk wordt opgetrokken om tot mooie producten te komen op het gebied van levensduurverlenging en recycling van asfalt.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven