Gerelateerd nieuws

Nieuwe warmtepompfabriek van Inventum Technologies

Op 7 december 2023 opent Inventum Technologies, naast zijn huidige fabriek in Houten, een nieuwe en ultramoderne ventilatiewarmtepompfabriek inclusief een trainingscentrum voor installateurs.

Inventum Technologies biedt genodigden de gelegenheid om al een dag vóór de officiële opening nader kennis te maken met Inventum Technologies en de tweede productielocatie met een capaciteit van 80.000 warmtepompen per jaar.

In het kort:
Jorn van Strien (COO bij Inventum Technologies) en Richard Vermeeren (New BusinessManager bij Inventum Technologies) nemen ze mee in het verhaal van toen, nu én morgen: ruim 100 jaar geleden brachten ze de eerste warmwaterboiler uit en bijna 35 jaar geleden de eerste ventilatiewarmtepomp. Ze vertellen hoe Inventum Technologies is uitgegroeid van een kleine Nederlandse boilerproducent tot een Europese speler van boilers en warmtepompen, genaamd Joule Group, met circa 1000 medewerkers.  

Verder lichten ze de functionaliteit van de ventilatiewarmtepompen (zonder buitenunit) toe en hoe ze al 35 jaar hun oplossingen verbeteren en doorontwikkelen. Plus waarom ze ventileren en verwarmen slim combineren en daarmee zorgen voor een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat in de woning. 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven