Gerelateerd nieuws

Verken de wereld van trappen en hekken met Draw2design

Sinds de oprichting in 2008 is Draw2design een toonaangevend tekenbureau gespecialiseerd in het technisch tekenen van trappen en hekwerken. Met een uitgebreid team van ervaren tekenaars en ontwerpers leveren we maatwerkoplossingen voor trappenleveranciers en constructiebedrijven in diverse branches. Of het nu gaat om een eenvoudige brandtrap of een complex designproject, bij Draw2design pakken we alles op.

Onze werkwijze kenmerkt zich door snelheid, flexibiliteit en vakmanschap. Met een groot team van 13 ervaren engineers kunnen we razendsnel vakkundige en volledig gespecificeerde ontwerpen leveren. Ons streven naar uitmuntendheid zorgt ervoor dat we altijd voorop willen lopen en met de laatste ontwikkelingen bezig zijn. We maken gebruik van geavanceerde tools en plug-ins om efficiënt te tekenen, en ons klantenportaal stelt onze klanten in staat om altijd op de hoogte te zijn van de voortgang van hun projecten.

Maar we willen meer dan alleen tekenen; we willen actief meedenken over het ontwerpproces. Vaak bevinden we ons aan het einde van de bouwkundige planning waardoor we beperkt worden in onze ontwerpmogelijkheden. Daarom nodigen we architecten en projectmanagers uit om samen met ons de uitdaging aan te gaan. Laten we eerder in het proces samenwerken zodat we kunnen meedenken over de ideale bouwkundige situatie voor trappen en hekwerken. Samen streven we naar een maximaal eindresultaat waarbij functionaliteit, esthetiek en bouwkundige integriteit samenkomen.

Dus, bent u een architect of een projectmanager die op zoek is naar vernieuwing en optimalisatie in het ontwerpproces? Wacht dan niet langer en ga samen met ons de uitdaging aan! Neem contact op en ontdek hoe we uw project naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven