Gerelateerd nieuws

Lagere kosten met de Betonmixer van Mulder Europe

Foto bovenaan: Deze reeks afbeeldingen toont het gedetailleerde reparatieproces van een Mulder betonmixer, van de initiële schadebeoordeling tot de volledige restauratie.

 

Kies voor Mulder Europe voor duurzame en betrouwbare betonmixers
Mulder Europe is gevestigd in het historische centrum van Dordrecht langs de oevers van de rivier de Merwede. Op deze historisch rijke locatie produceren we betonmixers die zowel sterk als duurzaam zijn en besparen op onderhoudskosten. Het Mulder-team staat altijd paraat voor onderhoud, reparaties of spoedklussen op uw bouwplaats. We handelen alles af, zodat uw bouwproject zorgeloos verder kan gaan.

Wat is het geheim achter een Mulder mixer die jarenlang meegaat?
Dankzij onze periodieke servicebeurten blijven uw machines altijd in topconditie. We zorgen ervoor dat uw betonmixer niet alleen vandaag werkt, maar ook morgen en op de lange termijn top blijft presteren. Ons team van experts inspecteert en onderhoudt alles van top tot teen en vervangt indien nodig onderdelen voordat ze kapot gaan, wat leidt tot minder onverwachte reparaties en lagere kosten op de lange termijn, zodat uw project zonder zorgen kan doorgaan.

“Preventief onderhoud voorkomt grote reparaties, stilstand en schade aan de mixer, en waarborgt daarmee de continuïteit en betrouwbaarheid van onze apparatuur,” zegt Teunis Jan, bedrijfsleider bij Mulder Europe.

Wat gebeurt er als mijn betonmixer pech krijgt op de bouwplaats?
Het werkt heel simpel: bel ons en onze servicetechnici komen direct naar u toe, waar u ook bent. Ze zijn uitgerust met de kennis en gereedschap om de meeste problemen meteen op te lossen, zodat u weer snel aan de slag kunt. Wij zorgen ervoor dat uw mixer weer zo snel mogelijk draait, met minimale verstoring van uw werk.

Wat doe je als je betonmixer stilvalt met een volle lading?
Het kan de beste overkomen: u bent hard aan het werk en plots valt uw betonmixer stil, volgeladen met beton. Dit is niet alleen frustrerend, maar ook een race tegen de klok, want uitgehard beton kan ernstige schade aanrichten aan uw mixer. Gelukkig heeft Mulder Europe hiervoor een speciale service: de Leegdraai-service.

Zodra u ons belt, komt ons team in actie. We sturen direct een servicetechnicus naar uw locatie met de benodigde expertise en uitrusting om de mixer snel en veilig leeg te draaien. Onze prioriteit is om de schade aan uw betonmixer te minimaliseren en te voorkomen dat het beton uithardt, wat potentieel veel tijd en geld kan kosten.

“Houd de schade beperkt door snel de trommel leeg te draaien; voorkom vervanging van de trommel door direct Mulder te bellen zodat wij met onze leegdraaiservice uw mixer kunnen redden. Als de trommel stilvalt, is het beton in minder dan 2,5 uur tijd hard. Dan kun je de trommel wel weggooien,” benadrukt Teunis Jan, bedrijfsleider bij Mulder Europe.

Wat doe je als je Betonmixer beschadigd raakt?
Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we direct een afspraak in om de schade te beoordelen. Onze ervaren servicetechnici zijn gespecialiseerd in het grondig herstellen van betonmixers. We begrijpen het belang van snelheid en efficiëntie, dus ons doel is om uw mixer zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. Met Mulder Europe kunt u rekenen op minimale downtime en maximale productiviteit.

Wil je jouw bouwprojecten naar een hoger niveau tillen met Mulder Europe?
Overweegt u de efficiëntie van uw bouwprojecten te verhogen met de befaamde betonmixers van Mulder Europe? Verken de mogelijkheden op onze website, neem contact op via info@muldereurope.com, of bel naar 078-622 13 00. Laat Mulder Europe het fundament zijn waarop u bouwt, en ervaar de zekerheid van een partner die altijd voor u klaarstaat.

Klik hier voor de website.

Onze gespecialiseerde leegdraaiservice wordt ingezet om een betonmixer van Heijmans efficiënt en veilig leeg te draaien, waarmee kostbare apparatuur en materialen behouden blijven.
Blijf op de hoogte
Scroll naar boven