Gerelateerd nieuws

Krijg je vergunningen rond met circulair staal

Veel bouwbedrijven krijgen hun vergunningen en projecten niet rond omdat ze niet voldoen aan de duurzaamheidseisen. Dit probleem komt steeds vaker voor in de bouwsector. Circulair en duurzaam bouwen is geen luxe meer, maar een noodzaak. Traditionele materialen voldoen namelijk niet meer aan de duurzaamheidseisen. Daarom heeft EECULAIR circulair staal ontwikkeld waardoor jouw project in aanmerking komt voor subsidies en wél doorgang krijgt.

Foto bovenaan: Dimensio Almere

Minimale milieu-impact

Het duurzame staal van EECULAIR  wordt ontworpen met een focus op hergebruik en heeft een lage milieukostenindicator (MKI), dat houdt in dat het een lage milieubelasting heeft gedurende de levenscyclus. Door deze CO2-reductie voldoet jouw project aan duurzaamheidsdoelstellingen én krijg je voordeel bij het aanvragen van subsidies en vergunningen.

Alles bij één partij

EECULAIR is onderdeel van Van Ee Staalspecialisten. We hebben al meer dan 45 jaar ervaring in de bouwsector en geloven in een complete aanpak. Met eigen engineering, constructeurs, productie en montage, zijn we van begin tot eind bij jouw project betrokken. Dit betekent minder afstemming tussen verschillende partijen, wat zorgt voor een efficiënter project.

Kwaliteitsgarantie

We begrijpen dat je twijfelt over de kwaliteit van circulair staal. Daarom wordt het jaarlijks geïnspecteerd en gedocumenteerd met de EECULAIR Monitor. Onder andere BIM-Model, laskeuringen en materiaalpaspoorten zijn hier te vinden. Zo ben je altijd verzekerd van topkwaliteit. Ook is er een garantie dat het staal na de levensduur van je bouwwerk wordt teruggekocht, wat bijdraagt aan een circulaire economie.

Circulair staal in jouw project?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van circulair staal voor jouw project? In de gratis whitepaper van EECULAIR kom je alles te weten over de ins en outs en voordelen van circulair staal. Download hem via www.eeculair.nl/whitepaper of scan de QR-code. Maak het verschil in jouw project!

QR-code

Team EECULAIR – v.l.n.r. Albert Morren, Martijn van Ee, Henk van Ee, Gerben van Beek

Bernard van Kreelpoort Veenendaal
Blijf op de hoogte
Scroll naar boven