Vakbeurs Renovatie & Transformatie

Drijvende krachten in de bouw

De markt voor onderhoud en renovatie bedraagt in Nederland ruim € 21 miljard per jaar. En bijna 10% van de kantoren en winkelpanden staat leeg, waarvan een flink deel, qua ligging en leefbaarheid, uitermate geschikt is om tot woningen te herbouwen.

De overheid ziet deze panden dan ook graag getransformeerd worden, om op die manier maar liefst 15% van de benodigde 1 miljoen woningen te realiseren. Renovatie, herbestemming en transformatie zijn de komende jaren dus een drijvende kracht in de bouw!

De vakbeurs Renovatie & Transformatie – voorheen genaamd RENOVATIE – is hét live platform voor kennisdeling omtrent transformeren en renoveren. Duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers bezoeken deze voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen.

Gelijktijdig met MONUMENT & HOUTBOUW

Renovatie & Transformatie vindt gelijktijdig plaats met vakbeurzen MONUMENT (monumentaal vastgoed) en HOUTBOUW (hout- en hyride bouwoplossingen).

Gratis toegang voor professionals

Renovatie & Transformatie en zusterbeurzen MONUMENT en HOUTBOUW zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 25,-. De voorregistratie loopt tot en met maandag 22 mei 2023.

Een stevig kennisprogramma

Bij Renovatie & Transformatie hoort ook een stevig kennisprogramma. In samenwerking met de koplopers uit de branche worden seminars, debatten en workshops georganiseerd over allerlei ontwikkelingen.

Locatie, data en openingstijden

Renovatie & Transformatie 2023 vindt plaats van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 mei 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Klik hier voor een beschrijving van uw route naar de Brabanthallen en hier voor parkeerinformatie.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van alles rondom snel, efficiënt en omgevingsvriendelijke renoveren en RENOVATIE 2023? Meldt u zich dan via deze link aan voor de nieuwsbrief of volg RENOVATIE op LinkedIn.

Multimortel: renovatiemortel bij uitstek 

Met één mortel alle voorkomende mortelklussen aanpakken? Dat kan! Met Multimortel is altijd de juiste mortel voorhanden om vrijwel iedere klus te klaren. Denk bijvoorbeeld aan metselen, voegen of het zetten van een kim. Ook decoratief vertinnen, cementeren of stucen

Lees verder »

Stekerbare gebouwautomatisering

Binnen de elektrische en regeltechnische installaties van utiliteitsgebouwen, ziekenhuizen, etc., worden steeds vaker stekerbare oplossingen toegepast. WAGO levert hiervoor stekerbare verdeelboxen met WAGO I/O oplossingen. Parametreren en configureren, in plaats van programmeren, daar geloven wij bij WAGO in het WAGO-I/O-systeem

Lees verder »

Alles over renoveren

Vakbeurs Renovatie & Transformatie Bent u aannemer, installateur, adviseur, architect, interieurbouwer, calculator, werkvoorbereider, gebouwbeheerder, energie-expert of uitvoerder? Werkt u voor een schilders- of onderhoudsbedrijf? Of werkt u voor een  corporatie, Vereniging van Eigenaren of lokale, regionale of landelijke overheidsinstantie? En interesseert

Lees verder »
Scroll naar boven