Gerelateerd nieuws

Profijt Isolatie is een isolatiebedrijf dat zich toelegt op het duurzaam aanbrengen van Icynene PU-spuitisolatie

Als één van de weinigen isolatiebedrijven die zich heeft gespecialiseerd in de toepassing van gespoten PU isolatieschuim, hebben we ons bewust gespecialiseerd en gecertificeerd in de toepassing van open cel  Icynene H2foamLite spuitisolatie. Dat maakt dat wij op regelmatige basis samenwerken met andere isolatiebedrijven in ons land om de enorme isolatieopgave die er ligt te kunnen invullen. Niet door alle mogelijke vormen van isolatieproducten en methoden aan te bieden, maar juist door de specialisatie in open cel Icynene isolatieschuim te zoeken.

Voor de zakelijke markt werken we veel samen met collega isolatiebedrijven in opdracht van aannemersbedrijven, woningcorporaties en gemeenten. Onze Icynene H2foamLite spuitisolatie kent vooral zijn toepassing in kruipruimten en dakisolatie. Het na-isoleren van de spouw wordt in projecten wel aangenomen echter uitgevoerd door gecertificeerde partner isolatiebedrijven. Voor ons is duurzaamheid van groot belang met name de keuze om te specialiseren in Icynene H2foamLite. De keuze voor duurzame materialen en duurzame en veilige inzet van mensen, staat bij ons voorop. Op zoek naar een duurzaam en efficiënt isolatieproduct voor vloeren en daken? Zoek niet verder en maak kennis met Profijt Isolatie, gecertificeerd verwerker van Icynene H2foamLite spuitisolatie. Een open-cel en dus ook damp-open systeem met goede isolerende en geluidwerende eigenschappen.

Lage CO2-voetafdruk

Spuitisolatie kent twee toepassingen, namelijk een gesloten-cel en een open-cel systeem. In tegenstelling tot gesloten-cel is een open-cel systeem tevens damp-open.  “Met name bij het verduurzamen van houten vloeren is een open-cel toepassing een goede oplossing. Icynene H2foamLite onderscheidt zich bovendien door een zeer beperkte vochtopname, weinig geuroverlast tijdens aanbrengen en een lage CO2-voetafdruk. En door de hoge expansiewaarde (van 10-12 centimeter per laag) is een laag efficiënt en snel aan te brengen. Het resulteert in een naadloze en luchtdichte isolatielaag met bovendien goede isolerende en geluidwerende eigenschappen.

Profijt Isolatie heeft Icynene H2foamLite op vele projecten succesvol aangebracht. Benieuwd naar hoe het aanbrengen in zijn werk gaat? Bezoek ons dan tijdens de Renovatie/Transformatie beurs van 23 tot en met 25 mei in de Brabanthallen in den Bosch. Op de beurs tonen we de producten, onze duurzame spuittechnologie en duiden het verschil tussen gesloten-cel en open-cel systemen. Ook tonen we mock-ups van een kruipruimte en een dakbeschot waarop Icynene door onze goed opgeleide medewerkers vakkundig is aangebracht. Alvast tot ziens op de beurs.

Ga naar www.profijtzakelijk.nl en laat u informeren over onze projectmatige aanpak.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven