Gerelateerd nieuws

Onderhoudsvriendelijke kozijnen met 25 jaar kleurgarantie? 

Bij een bouw- of renovatieproject bent u ongetwijfeld op zoek naar kwalitatieve kozijnen die lang mooi blijven. Wilt u dat uw klant jarenlang zorgeloos kan genieten? Kies dan voor aluminium!

Geschikt voor elke bouwstijl
Aluminium kozijnen zijn tegenwoordig enorm populair: u kunt namelijk kiezen uit verschillende designs, waardoor ze geschikt zijn voor elke bouwstijl.

Sterke isolatieprestaties
Vroeger isoleerden aluminium kozijnen niet goed, maar dit is verleden tijd. Aluminium raamprofielen hebben een zeer goede isolatiewaarde, waardoor ze zelfs geschikt zijn voor passiefhuizen.

Aluminium kozijnen gaan jarenlang mee
Aluminium kan niet roesten, barsten of kromtrekken en is bijzonder kleurvast. Bij Aliplast geniet u standaard van 15 jaar kleurgarantie. Aliplast biedt zelfs een uitgebreid kleurengamma aan met 25 jaar lakgarantie.

Beschikbaar in allerlei kleuren en tinten
Aluminium kozijnen zijn beschikbaar in oneindig veel kleuren. Naar afwerking kunt u kiezen voor mat, glanzend, of structuurlak. Desgewenst kunt u binnen en buiten een andere kleur kiezen.

Heel onderhoudsvriendelijk
Aluminium kozijnen moeten niet geschilderd of vernist worden. Naargelang de woonomgeving en het milieu is twee tot vier keer per jaar poetsen voldoende: landelijk 2 keer per jaar, in de stad en aan de kust 4 keer.

Stevige, grote kozijnen
Aluminium is licht maar tegelijkertijd ook erg sterk, waardoor het bijzonder geschikt is voor grote raamoppervlaktes. Op die manier geniet uw klant van veel lichtinval, zonder toe te geven op design en stijl.

100% duurzaam product

Aluminium is 100% recyclebaar. Dit proces kan blijvend herhaald worden zonder kwaliteitsverlies. Bovendien is er zeer weinig energie nodig om het aluminium te hersmelten en vermindert u ook de CO² uitstoot.

Inbraakveilig
Aluminium is enorm sterk en bijna onbreekbaar. Hoe steviger het materiaal, hoe minder kans een inbreker er een koevoet tussen kan steken om de deur open te breken. Gecombineerd met inbraakwerend beslag heeft u een heel veilige oplossing.

Wenst u meer info ? Bezoek ons op de vakbeurs Renovatie & Transformatie: stand C069

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven