Gerelateerd nieuws

Dé extreem lichte vloeroplossing voor transformatie/renovatieprojecten!

De woningnood is groot en de vraag blijft stijgen. Om aan deze vraag te voldoen is een creatieve oplossing op het gebied van transformatie- en/of renovatieprojecten nodig. Steeds meer gebouwen zoals oude industriële complexen, kantoren en scholen worden via een transformatieverbouwing geschikt gemaakt voor bewoning. De kenmerkende houten vloeren van transformatiewoningen kunnen een uitdaging zijn, maar AirBase biedt hier de oplossing voor. AirBase zorgt ervoor dat de bestaande constructie kan blijven bij complexe gebouwen.

AirBase is een snel te verwerken, stofarme, lichtgewicht dekvloer. De speciale cementen binden de lichtgewicht vulstoffen en geëxpandeerde glaskorrels tot een zeer lichte en drukvaste dekvloermortel.

Waarom kies je voor AirBase?

  • Dé oplossing op houten vloeren;
  • Zowel zwevende als hechtende toepassing op verschillende ondergronden en vloersystemen;
  • Snelle droogtijd;
  • Bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal;
  • 100% recyclebaar;
  • 70% lichter dan andere dekvloeren.

Al ruim 10 jaar worden de meest complexe projecten met een lichtgewicht dekvloer van AirBase gerealiseerd. “Wanneer er bijvoorbeeld bij renovatie sprake is van een houten vloerconstructie, maar men ook vloerverwarming wenst, gaan wij aan de slag. Afhankelijk van het aantal meters, gewenste hoogte, maar ook de ligging van het pand, geven wij een passend advies”, vertelt Sander Roosink van Ceves Vergeer B.V. De mogelijkheid van de combinatie met vloerverwarming en het extreem lichte gewicht zijn niet de enige pluspunten. “Een groot voordeel is ook de snelle droogtijd. De vloer is na drie uur beloopbaar is. Bovendien kun je de vloer de volgende dag al afwerken.”

Benieuwd hoe AirBase jou kan helpen en wil je advies op maat? Kijk voor meer informatie op www.airbase.eu/nl of neem contact op met een van onze adviseurs bij Ceves Vergeer B.V. via +31 (0)570 50 38 30.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven