Gerelateerd nieuws

Ontdek de kracht van Turnkey projecten met OBO Bettermann!

Bij OBO ontzorgen we je graag als het gaat om de kabeldraagsystemen binnen jouw projecten. Wij bieden je hier onze unieke turnkey oplossing. Wij maken niet alleen de kabelgoot, draadgoot, vloergoot en wandgoot in onze eigen fabrieken, maar kunnen die ook voor je monteren.
Met meer dan twee decennia expertise in het coördineren van uitgebreide turnkey projecten, staan we bekend om onze betrouwbaarheid en dienstverlening in Nederland en internationaal.

Onze belofte is eenvoudig: totale ontzorging. Van het eerste ontwerp tot de laatste hand aan de installatie, ons toegewijde projectteam leidt elk facet van jouw project met deskundige precisie. Wij combineren slimme planning met uitstekende uitvoering om jouw projecten naadloos uit te voeren.

Elk project, of het nu in de industrie, de utiliteitsbouw, de zorgsector, infrastructuur of offshore is, profiteert van onze kennis en ervaring. Dit wordt bewezen door ons uitgebreide portfolio van gerealiseerde projecten: van de Corbulotunnel aan de Rijlandroute (zie afbeeldingen) tot het fabrieksterrein van Audi in Hongarije. Veel projecten, zowel nationaal als internationaal, dragen de stempel van OBO-kwaliteit.

Waarom kiezen voor OBO Bettermann? Omdat wij geloven in het bieden van een allesomvattende service die de verwachtingen overtreft. Wij zijn niet alleen uitvoerders; wij streven naar optimalisatie en excellentie in elk stadium van jouw project.

Kies voor zekerheid, kies voor efficiëntie, kies voor OBO Bettermann’s turnkey oplossingen – waar jouw project ook is, wij zijn er om het tot een succes te maken.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven