Gerelateerd nieuws

Fyx Stability Solutions 

Fyx Stability Solutions is meester in gevelbehoud en specialist in tijdelijke stut-, schorings- en stempelwerken en stempelingen van bouwputten.

Om het behoud van bijzondere gevels te garanderen en toch nieuwbouw te kunnen realiseren, die voldoet aan de meest moderne eisen, is er het Fyx-procédé. Vanuit esthetisch, economisch en ecologisch standpunt biedt FYX een oplossing om tegemoet te komen aan de wens om historische en/of beeldbepalende gevels bij sloop te behouden. Dit door het plaatsen van tijdelijke schoringsconstructies, waarna het achterliggend gebouw gesloopt kan worden.

Fyx levert modulair maatwerk! Na een grondige voorstudie wordt ter plaatse nagegaan welke de meest efficiënte manier van stutten is. Daarna wordt een berekening gemaakt, bepalen we de externe invloeden (wind, kracht, …) en maken we een ontwerp en een offerte. Zo wordt het meteen duidelijk wat het voordeligste is, stutten of slopen.

Naast het gevelbehoud bieden we ook stempelwerken aan voor bouwkuipen, zoals voor damwanden, diepwanden en /of palenwanden.

FYX verzorgt voor beide technieken het complete pallet van ontwerp, opbouw ter plaatse, verhuur en het te zijner tijd weer verwijderen en afvoeren van de tijdelijke constructies.

Veel van deze technieken kunnen teruggevonden worden op de website van FYX Stability Solutions, www.fyx-stability.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven