VAKBEURS VOOR ZAKELIJK GEÏNTERESSEERDEN IN PREFAB BOUWEN EN RENOVEREN

Bent u architect, adviseur, ontwerper, opdrachtgever, bouwer, aannemer, energie-expert, investeerder, gemeente- en/of overheidsfunctionaris, uitvoerder, installateur of werkzaam bij een woningbouwcorporatie?

Dan mag u PREFAB niet missen.

Want PREFAB is de place to be als u zich vanuit zakelijk perspectief interesseert voor industrieel en modulair bouwen en renoveren. Gratis toegankelijk, van dinsdagochtend 10 tot en met donderdagmiddag 12 oktober 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Het is dé zakelijke beurs in Nederland voor professionals in ontwerp & engineering, componenten & productie en logistiek & assemblage. Duizenden bezoekers uit de burgerlijke – en utiliteitsbouw vinden hier informatie, verbinding en business.

Gelijktijdig met onder meer Vakbeurs Energie

PREFAB 2023 wordt gelijktijdig (van 10 t/m 12 oktober) en op dezelfde locatie (Brabanthallen, Den Bosch) gehouden als Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power. Als u PREFAB bezoekt, heeft u tevens gratis toegang tot die beurzen.

Kennis en oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt

PREFAB onderscheidt drie segmenten, die zich allen duidelijk laten terugvinden in zowel het kennisprogramma als op de beursvloer: Ontwerp & Engineering, Componenten & Productie en Logistiek & Assemblage.

De beurs onderscheidt zich door de integratie van bouw en installatie. Naast specifieke producten en ontwerp- en logistieke tools toont PREFAB volledig geïntegreerde toepassingen als:

  • Geïntegreerde vloer- en gevelelementen
  • (Duurzame) dakconstructies
  • Geïntegreerde installatie- en energiemodules
  • Badkamers
  • Verbindingstechnieken
  • Geïndustrialiseerde componenten (waaronder schoorstenen en balkons)

De meest aansprekende experts doen er hun verhaal en de meest innovatieve bedrijven tonen er oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt en dus snel het verschil kunt maken. Als u zich er vol instort, bent in één beursdag weer op de hoogte.

PREFAB gaat vergezeld van een uitgekiend kennisprogramma, dat zich afspeelt in 2 beurstheaters. Aanmelding voor de workshops, lezingen, debatten en seminars verloopt via de bezoekersregistratie, die medio augustus 2023 open gaat. 

Ook gratis toegang tot o.m. Vakbeurs Energie

Gelijktijdig met PREFAB – en ook in de Brabanthallen – vindt (onder meer) Vakbeurs Energie plaats. Met een toegangskaart voor PREFAB hebben bezoekers ook gratis toegang tot díe beurs – en tot dát kennisprogramma.

Naast Vakbeurs Energie vinden ook de beurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power plaats in de Brabanthallen op 10, 11 en 12 oktober 2023.

3D BIM-oplossingen voor prefab

In de bouw wordt meer en meer gebruik gemaakt van prefab elementen. De prefab-branche groeit sneller dan ooit tevoren en als producent moet je alle zeilen bijzetten om alles tijdig, efficïent en zo duurzaam mogelijk te kunnen ontwerpen en produceren.

Lees verder »

Ervaar alle mogelijkheden van prefab modules bij Pas Panelen

Pas Panelen produceert lichtgewicht prefab sandwichpanelen, die uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld carrosseriebouw, recreatiebouw en composiet constructies. Een nieuwe ontwikkeling is de toepassing van sandwichpanelen in de prefab bouw. Door te bouwen met prefab modules bespaart u tijd, kosten en

Lees verder »

Efectis Nederland

Binnen de bouw is brandveiligheid een belangrijk aandachtspunt, ook bij prefab oplossingen is dit het geval. Efectis begeleidt gebruikers, bouwers en ontwerpers vanaf het eerste ontwerp van een bouwwerk.  Efectis beoordeelt detaillering, materiaalgebruik en sterkte bij brand en adviseert bij

Lees verder »

Stekerbare gebouwautomatisering

Binnen de elektrische en regeltechnische installaties van utiliteitsgebouwen, ziekenhuizen, etc., worden steeds vaker stekerbare oplossingen toegepast. WAGO levert hiervoor stekerbare verdeelboxen met WAGO I/O oplossingen. Parametreren en configureren, in plaats van programmeren, daar geloven wij bij WAGO in. Het WAGO-I/O-systeem

Lees verder »

VisscherHolland Bouw

Al meer dan 30 jaar is VisscherHolland Bouw het professionele verlengstuk van de bouwsector. Enerzijds door het, veelal uit voorraad, leveren van een brede reeks aan kwaliteitsproducten. Dit uitgebalanceerde productengamma is het resultaat van onze ruime kennis en ervaring in

Lees verder »

Modulaire & prefab bouwen!

Kopp Benelux gevestigd te Nistelrode, is samen met het Duitse moederbedrijf Heinrich Kopp GmbH onderdeel van Kopp Europa. Kopp ontwikkeld en produceert al bijna honderd jaar hoogwaardige en betrouwbare elektrotechnische producten. Strategie van Kopp is, het merk in de professionele

Lees verder »

Prefab installatie oplossingen

Het antwoord is slim voorwerk Heel de wereld moet duurzamer, efficiënter en sneller. Ook de installatiewereld. Maar hoe is dat te combineren, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit? Preworxs heeft de oplossing, juist in de combinatie. Door verschillende technieken en

Lees verder »

100% stekerbaar installeren voor de woningbouw

Als installateur heeft u in uw werk te maken met steeds strengere regels en hogere kwaliteitseisen. En omdat vakbekwame mensen schaars zijn, komt het er op neer dat u steeds meer werk moet realiseren, in steeds minder tijd. Tegelijkertijd moet

Lees verder »
Scroll naar boven