Gerelateerd nieuws

Zie de wereld op een nieuwe manier

HIKMICRO bekent als leverancier van warmtebeeld apparatuur en -oplossingen, introduceert de ECO en ECO-V, een compacte warmtebeeldcamera. De camera’s hebben een Super IR resolutie tot wel 240 x 240 Thermische pixels, ondanks dat de camera zelf maar 96 x 96 thermische pixels heeft, De ECO-V heeft zelfs nog een optische camera van 640×480 pixels voor een Fusion beeld (MSX) waardoor je de contouren van gewone beeld door het warmtebeeld heen ziet, een breed temperatuurbereik van -20°C tot 550°C, en een 2.4″ LCD-screen.

Lokaliseer snel en nauwkeurig temperatuurproblemen die met het blote oog niet te zien zijn. Met een nauwkeurigheid van 0,04°C vindt u luchtlekken, loodgietersproblemen, hete zekeringen, isolatieproblemen, en nog veel meer. De ECO en ECO-V Warmtebeeld camera’s zijn een kosteneffectief en krachtig instrument voor elke klus die u hem kunt toewerpen.

De warmtebeeldcamera heeft een thermische resolutie van 96 x 96 (9216 pixels), NETD: < 50 mK (@ 25°C, F# = 1.0) en een IR Resolutie van 240 x 240 pixels en een bereik van -20°C tot 550°C met een nauwkeurigheid van max. (± 2°C/3.6°F, ± 2%). Op een volle lading gaat het instrument tot 8 uur mee, waarna het met de meegeleverde USB-C kabel weer opgeladen kan worden.

De Hikmicro ECO en ECO-V kunnen zowel overdag als ‘s nachts gebruikt worden.

Hikmicro biedt camera’s aan gespecialiseerd in thermische technologie innovatie, totaaloplossingen en ook nachtzicht producten die kunnen worden gebruikt in de outdoor, industriële en beveiligingsindustrie wereldwijd, en bedient klanten in meer dan 100 landen en regio’s.

Thermobeeldcamera is onderdeel van OMTools BV en officieel distributeur in Nederland.


www.thermobeeldcamera.nl
036-5221195   info@omtools.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven