Gerelateerd nieuws

ZEKERHEID VAN EEN VEILIGE LOCATIE

De slogan van BUKO Waakt is niet voor niets Als veiligheid telt. Tijdens het uitvoeren van een project staan er vaak kostbare bezittingen op (tijdelijke) locaties. Diefstal, inbraak en vandalisme zijn helaas aan de orde van de dag en kunnen voor enorme schadeposten of stilstand zorgen. “Met onze beveiligingsoplossingen op maat kunnen we tijdelijke (werk)situaties bewaken en beveiligen om indringers en onbevoegden te weren. Daarmee creëren we productieve en veilige (werk)situaties voor onze opdrachtgevers.”, aldus Bob Honout, bedrijfsleider bij BUKO Waakt. “We hebben een antwoord op elke vraag.  Natuurlijk, ook wij bieden standaard oplossingen, maar onze kracht zit in het inspelen op specifieke vraagstukken. We denken verder dan de gestelde kaders. Samen met de klant kijken we naar de specifieke wensen en maken een voorstel op maat. Het is ons doel om onze klanten ook echt verder te helpen.” vertelt Honout. “Daarbij zijn we gewend snel te schakelen. Wanneer nodig kunnen we de cameramast, solar-oploissing of inbraakbeveiliging al binnen 12 uur plaatsen. 

Je kunt bouwen op het team van BUKO Waakt. Ze zorgen altijd voor de beste beveiligingsoplossing, ook als dit slimmer of voordeliger kan. “Ons doel is niet om zoveel mogelijk tijdelijke oplossingen aan iemand te verhuren. We willen daadwerkelijk inspelen op de wensen van de klant en zetten die af tegen de kosten. We werken graag aan wederzijds vertrouwen en daarmee aan een langdurig partnerschap”, vult Honout aan. 

KIWA-GECERTIFICEERD BOUWPLAATSBEVEILIGER

 BUKO Waakt is erkend bouwplaats beveiliger in Nederland en Kiwa-gecertificeerd. Zo weet je zeker dat je eigendommen goed worden beschermd. “En natuurlijk staan we niet stil.”, vertelt Honout, “Als innovatief bedrijf blijven we onze producten continu ontwikkelen. Zodat we je telkens nóg beter kunnen servicen.”. Meer weten over wat BUKO Waakt voor u kan betekenen? Kijk op www.bukowaakt.nl of bel 088-330 99 99.

 

 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven