Gerelateerd nieuws

Xtra Materieel B.V. 

Binnen Xtra Materieel B.V. draait alles om kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Met deze drie kernwaardes hopen wij u een ideale verhuurperiode te geven. Zo staan wij voortdurend klaar om de best mogelijk oplossingen te bieden en mee te denken bij eventuele bereikbaarheidsproblemen. Wij werken graag ‘’Xtra’’ hard om u zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen.

Een indrukwekkend product waarover Xtra Materieel B.V. beschikt is de Manitou MRT 2150. Dit is een roterende verreiker die ingezet kan worden voor materiaaltransport in de bouwsector en in de industrie. Door haar 360 graden draaivermogen en vijfhoekige sectie kan de Manitou MRT 2150 met hoge precisie worden bestuurd. Met een werkhoogte van 20,6 met en een maximale hefcapaciteit van 4500 kg, is het mogelijk om veel materieel gemakkelijk te tillen, te verplaatsen en te positioneren.

Ons team bestaat uit een enthousiaste groep professionals die zich inzet voor het ontzorgen van de klant van A tot Z. Onze medewerkers zijn enthousiast, gepassioneerd, ervaren en staan klaar om u te adviseren. Met een Rotterdamse werkmentaliteit steken we altijd de handen uit de mouwen om u de beste service te bieden. Met ons kunt u bouwen! Daarnaast is Xtra Materieel VCA geregistreerd. Ons team staat dus altijd veilig voor u klaar om u gedurende de gehele verhuurperiode te helpen en te adviseren.

Het is mogelijk om bij Xtra Materieel voor korte, middellange en lange termijn te huren. Graag zullen wij u door een persoonlijke berekening laten zien welke overeenkomst voor u het voordeligst is. Kies voor Xtra Materieel B.V. en ervaar zelf de voordelen van materieel in topconditie in combinatie met de beste service en expertise. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw projecten.

Klik hier voor website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven