Gerelateerd nieuws

Word expert op het gebied van vluchtveiligheid

Webinar: Hoe maak je optimaal keuzes voor rookmelders?

Vluchtveiligheid thuis; het is iets waar je liever niet over nadenkt, maar van levensbelang is. In situaties van brand of hoge concentraties koolmonoxide is een veilige vluchtweg essentieel. Maar hoe zorg je daarvoor als installateur, adviseur of medewerker van een woningcorporatie? Dit is je kans om erachter te komen.

Ontdek drie cruciale beschermingsniveaus

Schrijf je in voor ons aankomende webinar en leer alles over de drie beschermingsniveaus die cruciaal zijn voor optimale vluchtveiligheid in woningen. Maar dat is nog niet alles. We duiken ook in de nieuwste trends op het gebied van brandveiligheid. Wist je bijvoorbeeld dat woningbranden sneller ontstaan en uitbreiden door de toename van brandbare materialen en elektrische apparaten? Een inzicht dat iedereen zou moeten hebben.

Wat ga je leren?

Leer alles over:

  • Wettelijke eisen: Begin bij het begin; wat moet je minimaal doen om te voldoen aan de wettelijke eisen voor vluchtveiligheid? Een cruciale basis die iedere professional onder de knie moet hebben.
  • Extra stappen: Voor diegenen die vluchtveiligheid serieus nemen en net dat stapje extra willen zetten, gaan we in op wat je meer kunt doen dan alleen het naleven van de wet. Deze tips kunnen het verschil maken in een noodsituatie.
  • Maximale veiligheid: We laten zien hoe je maximale vluchtveiligheid realiseert en een toekomstgericht beleid ontwikkelt. Dit is voor de voorlopers die willen zorgen voor de best mogelijke bescherming tegen brandgevaren.

Jouw vragen, onze antwoorden

Een unieke kans van dit webinar is dat je direct je vragen kunt stellen aan onze experts. Ze delen niet alleen hun kennis, maar ook hun praktijkervaringen. Zo krijg je concrete tips die je direct kunt toepassen in je werk of organisatie.

 Waarom dit webinar belangrijk voor je is

Als installateur, adviseur of medewerker bij een woningcorporatie speel je een cruciale rol in de vluchtveiligheid van woningen. Dit webinar biedt je de kans om je kennis te verdiepen, te leren over de nieuwste ontwikkelingen en praktische tips te krijgen die je meteen kunt toepassen.

Vluchtveiligheid is een verantwoordelijkheid die we allemaal dragen. Door deel te nemen, zorg je niet alleen voor een veiliger thuis voor anderen, maar ook voor jezelf en je dierbaren.

Schrijf je in!

Grijp deze kans om een expert te worden in vluchtveiligheid. Dit webinar is onmisbaar voor iedereen die bijdraagt aan de veiligheid in woningen. Schrijf je vandaag nog in en zorg dat je erbij bent. Jouw inzet kan levens redden. Tot snel!

Klik hier voor meer info.

Jan Winters

Richard Kamans

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven