Gerelateerd nieuws

Wie is Lantink Service?

Lantink Service B.V. is een uniek familiebedrijf in Ambt-Delden. Vanaf 1986 een begrip in de vloerenwereld! Wij bieden doorlopend machines en opleggers aan t.b.v. zand, cement, vloei- en schuimbeton vloeren. Lantink Service staat voornamelijk voor onderhoud, reparaties en trainingen. In onze werkplaats waarin wij alle benodigde materialen en middelen bij de hand hebben, werken wij met onze expertise aan uw machine om deze weer zo efficiënt mogelijk te laten werken. Mocht u tijdens uw werkzaamheden een probleem ondervinden met uw machine? Wij komen zo snel mogelijk op locatie met onze modern ingerichte Service bus.

Bij ons bent u verzekerd voor de beste oplossingen van al uw service behoeften. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak, korte lijntjes en deskundigheid.

Daarnaast hebben wij een shop waar u alle benodigdheden kunt kopen die met de vloerenwereld te maken hebben. Spanen, schuurborden, slangen maar ook kleding zoals laarzen, handschoenen en overals/broeken. Op het gebied van vloei- en schuimbeton hebben wij alles in huis.

Kom gerust een keer langs voor een bak koffie en een goed gesprek of kijk voor meer informatie op onze website: www.lantinkservice.nl

Volg ons op sociaal media: Instragram en Facebook

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven