Gerelateerd nieuws

Welkom bij BouwBeurs 2023

“De bouw is ambitieus, innovatief, duurzaam en richtinggevend en ondanks uitdagende tijden, zeer toekomstgericht.
De bouwketen verandert razendsnel met een groeiende aandacht voor milieu en circulariteit, geholpen door positieve ontwikkelingen in technologie. Deze veranderingen en ontwikkelingen vragen om juist nu de verbinding met elkaar aan te gaan en als bouwsector nog sterker te worden.

BouwBeurs 2023 is de plek waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij moet zijn. De grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland biedt 5 dagen lang een uitgebreid aanbod aan content en contacten en de beste leads.

Een markt in transitie

Stikstof, PFAS en het Coronavirus maken het allemaal niet makkelijker, maar de markt is flexibel en richt zich op de toekomst. De bouwketen verandert en BouwBeurs verandert mee. Ingegeven door regelgeving vanuit de overheid, maar zeker ook omdat de sector nu zeer snel nieuwe technologieën adopteert en structureel op zoek is naar duurzame, circulaire oplossingen. BouwBeurs wil blijvend een bijdrage leveren bij het verbinden van de vele disciplines in de sector.

Trots

BouwBeurs is trots op de bouwsector en zal zich nóg meer profileren als een plek waar kennis en contact bij elkaar komen. BouwBeurs R&D richt zich op de bouw van morgen. Tijdens de beurs zal via congressen en seminars kennis worden gedeeld over hoe je komt tot een duurzamere, efficiëntere bouwsector.

Wie bezoekt de beurs?

De beurs wordt bezocht door een breed spectrum aan specialisten uit de hele bouwkolom. Daarbij ligt de nadruk op management en specialisten uit aannemersbedrijven, groothandel, woningcoöperaties, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars.

 

 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven