Gerelateerd nieuws

Wegens enorme belangstelling zijn de Technische Kontakt Dagen 2023 voor exposanten uitverkocht.

Het liep storm tijdens de aanmeldingen voor de 28ste editie van de Technische Kontakt Dagen. In de eerst drie weken na opening voor registratie werd al een recordaantal aantal aanmeldingen voor de grootste buitenbeurs van West-Europa bereikt. Inmiddels zijn alle kavels en demonstratiemogelijkheden uitverkocht. Geweldig om te zien hoe we grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwant specialismen op deze manier bij elkaar kunnen brengen.

Heb je helaas geen kavel kunnen bemachtigen, maar wil je toch graag exposant zijn?

Meld je dan aan voor de reservelijst. We laten het direct weten zodra er een plaats beschikbaar komt. https://www.tkd.nl/exposanten/inschrijven-tkd/

Over TKD 2023

Tijdens de TKD zal 118.000 vierkante meter beursoppervlakte volledig in gebruik worden genomen door een mega diversiteit van de wat kleinere exposanten tot de grotere marktleiders in de grondverzet- en recycling materieel. Gedurende TKD zullen verschillende draaiende machines demo’s geven. Daarnaast krijgen bezoekers de kans om de machines zelf te ervaren.  

We kijken uit naar een geweldige TKD-editie op een prachtige locatie aan Nobelhorst Almere. Alle bezoekers zijn van harte welkom op de volgende data.

  • Donderdag 8 juni 2023 van 10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag 9 juni van 2023 10:00 – 21:00 uur
  • Zaterdag 10 juni 2023 van 10:00 – 21:00 uur
Blijf op de hoogte
Scroll naar boven