Gerelateerd nieuws

Triple Solar PVT-warmtepomp krijgt ISDE-subsidie toegekend

De Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) is vanaf nu van toepassing op de Triple Solar PVT-warmtepomp 3.5. Woningeigenaren met een woning in Nederland waarvoor de omgevingsvergunning vóór 30 juni 2018 is aangevraagd, komen hiervoor in aanmerking.

De ISDE-meldcode van de Triple Solar PVT-warmtepomp 3.5 is KA21932. Bij de eerstvolgende update door het @RVO van de ISDE-apparatenlijst zal deze meldcode zichtbaar zijn. De subsidie bedraagt € 4200.

Is de warmtepomp reeds bij u geïnstalleerd, klik dan hier om de ISDE-subsidie aan te vragen.

De Triple Solar® PVT-warmtepomp is een water/water-warmtepomp die speciaal voor PVT-systemen is ontwikkeld en propaan als koudemiddel gebruikt. Propaan is milieuvriendelijk (GWP=3) en maakt het mogelijk een aanvoertemperatuur van +70 ˚C te maken. Dat is ideaal voor toepassing in de bestaande bouw, waar vaak nog radiatoren gebruikt worden en waar niet elke woning van vloerverwarming is voorzien. De PVT-warmtepomp kan zowel all-electric als hybride worden toegepast.

Als hybride toepassing naast de bestaande CV-ketel kan met het vermogen van 3,5 kW al 60-80% gas worden bespaard op verwarmen en het maken van warm tapwater. Zodra het huis geschikt is om gasloos te verwarmen, kan de Triple Solar® PVT-warmtepomp gemakkelijk uitgebreid worden via het koppelen van een tweede PVT-warmtepomp. De investering in de hybride PVT-warmtepomp gaat dus niet verloren. Dit noemen we het “no-regret” 1-2-3 systeem.

Onderhoud vindt alleen plaats als dat op basis van monitoring noodzakelijk blijkt.

Meer informatie over dit product vind je hier. https://triplesolar.eu/pvt-warmtepomp/

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven