Gerelateerd nieuws

Vidomax Diensten BV

Vidomax is een dienstverlener met een zeer uitgebreid netwerk van professionele ZZP vakkrachten en mooie opdrachtgevers in de bouw en techniek. Wij verbinden deze twee netwerken met elkaar.

Vidomax diensten is in 1993 opgericht en heeft zodoende een schat van ervaring opgedaan in de bouwwereld en bovendien een uitgebreid netwerk opgebouwd, wij geloven in de kracht van samenwerken.

Ooit gestart als Facilitair bedrijf daarna uitgebreid met aanvullende diensten zoals het leveren van vaklieden in de bouw welke wij nog ruim beschikbaar hebben doordat wij altijd hebben gebouwd aan onze relaties.

Vakmensen werken graag voor ons omdat wij voor hen een steun zijn en een betrouwbare partner, wij werken niet verticaal maar horizontaal met onze mensen samen.

Door de combinatie van het schoonmaken én het leveren van vakmensen kunnen wij onze relaties een totaalconcept aanbieden van begin tot einde van het project.
Deze manier van werken wordt als zeer prettig ervaren, u heeft maar 1 aanspreekpunt voor veel onderdelen van het werk.

Door onze ervaring weten wij wat er van ons wordt verwacht. Wij kunnen snel en ad-hoc schakelen, razendsnel de planning aanpassen en denken mee in oplossingen. Kleine problemen lossen wij op voordat er irritaties kunnen ontstaan.

Ook met onze opdrachtgevers werken wij nauw samen, ook hier werken wij horizontaal, samen bouwen aan langdurige relaties!

Certificering en wet en regelgeving
Vidomax is NEN4400 gecertificeerd en is zodoende geregistreerd bij de stichting normering arbeid.
Dit betekent dat wij 2 x per jaar een uitgebreide audit doorlopen, welke controleer of onze administratie op orde is en of de juiste afdrachten worden gedaan. Voor u als opdrachtgever biedt dit een extra zekerheid. 

Contact opnemen met VIDOMAX

Bovenberg 83a – 2861 BC, Bergambacht
Telefoon algemeen: 0182-380557
Sollicitaties: 0682-098124 of 0653-266277
Verkoop: 0653-266277
Administratie/contracten: 0618-283759

E-Mail: info@vidomax.nl

☎ 06 – 22 57 11 76 | ✉ m.vangulik@vidomax.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven