Gerelateerd nieuws

Verduurzamen in de infra, stroom altijd en overal beschikbaar

In een tijd waarin duurzaamheid een topprioriteit is, staan aannemers en bedrijven in de infrasector voor nieuwe uitdagingen. Ze moeten niet alleen kwaliteit leveren maar ook hun eigen ecologische voetafdruk verminderen. Stiller en duurzamer werken, al dan niet in binnenstedelijk gebied, vraagt om elektrificatie. Logistiek een uitdaging? Welnee!

Batterijen bieden veel mogelijkheden

Stroom altijd en overal beschikbaar! Accupacks of batterijen kunnen in de vraag naar een stabiele stroomvoorziening voorzien, zelfs wanneer er geen netstroom of bouwstroom in de buurt is. Van een ultieme slimline die mee kan op de aanhanger, tot grote units of krachtpatsers op wielen. Altijd en overal zijn er mogelijkheden.

Zelfs in een Natura 2000 gebied, waarbij er lange tijd vraag is naar hoge capaciteit, kan een Hybrid Power Unit in combinatie met zonnepanelen (op uitvouwbaar systeem) worden ingezet. Het systeem is dusdanig geproduceerd dat de zonnepanelen mee te draaien zijn met de zon.

Een Hybrid Power Unit draagt niet alleen bij aan het verminderen van de ecologische voetprint, door gebruik te maken van deze accu reduceert ook het geluidsoverlast in woonwijken en groene gebieden. Gebruik van een aggregaat is niet meer nodig.

Altijd een passende unit

Als ondernemer in de infrasector, die zorg draagt voor een betere leefomgeving met ruimte voor mens en dier, kan elektrisch werken niet achterblijven! Of het nu gaat om kortdurende klussen of grote projecten voor langere tijd, er is altijd een passende unit! De Hybrid Power Unit Slimline in eigen bedrijfskleuren.

Elektrificeren is niet afhankelijk van netstroom!

Hybrid Power Units

We ontwerpen, bouwen en onderhouden mobiele energie-units volledig in eigen beheer. Inmiddels hebben we ruime ervaring met de mogelijkheden en toepassingen van deze units. We blijven innoveren en verwachten halverwege 2024 de eerste units met roterende zonnepanelen op GPS!

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven