Gerelateerd nieuws

Verban de ladder, gebruik een bouwtrap van Easystairs!  

Maak het werk gemakkelijker én veiliger met onze stevige bouwtrap! Verban die onhandige ladder en stap over naar meer stabiliteit en comfort met een trap van EasyStairs. Maak kennis met onze hoogwaardige én duurzame bouwtrap! Met zijn stevige constructie en antislip treden biedt onze bouwtrap de perfecte ondersteuning en veiligheid die je nodig hebt. De trap is eenvoudig en snel te plaatsen én in hoogte verstelbaar door zelf nivellerende traptreden. De trap heeft een grote draagkracht en voorzien van het juiste keurmerk en is veilig te betreden met volle handen. 

De trap van EasyStairs onderscheid zich van andere tijdelijke trappen door de breedte van 700 of 1.000 mm. Bij laatste breedte kunnen medewerkers elkaar op de trap passeren. Leverbaar in staal en aluminium, veelal vanuit voorraad. 

De universele trap is ook inzetbaar als taludtrap waarbij de trappen eenvoudig aan elkaar gekoppeld kunnen worden om langere hellingen veilig te kunnen betreden. EasyStairs levert en verhuurt de multifunctionele, flexibele trappen in staal en aluminium. 

Ook de modulaire trap van EasyStairs is niet meer weg te denken ui de bouwsector. Zo is de modulaire trap zeer geschikt voor allerlei verschillende bouwprojecten om veilig op de verschillende  verdiepingsvloeren te komen. De modulaire trap is uitgerust met handige, lichte onderdelen, neemt erg weinig oppervlak in beslag waardoor deze overal te plaatsen is. Zo kan deze snel worden opgebouwd door 1 persoon! Door het handige insteek systeem is de modulaire trap makkelijk uit te breiden en combineerbaar. De trap is uitgerust met veilige antislip geperforeerde treden. Het gegalvaniseerde staal zorgt ervoor dat zelfs bij intensief gebruik een lange levensduur wordt gegarandeerd.

Op zoek naar een betrouwbare en duurzame oplossing om veilig op hoogte te komen voor al uw bouwprojecten? 

Met onze SuperStairs bereik je duurzaam en veilig de top!

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven