Gerelateerd nieuws

Verantwoord sanitair installeren 

We leven in een tijd waarin we verantwoord om moeten gaan met mensen en hulpmiddelen, ook in de installatiewereld. WISA en haar dochtermerk Wavedesign laten installateurs en hun klanten verantwoord omgaan met:

  • Water, o.a. door WISA-toiletspoelsystemen die minimaal water verbruiken, slimme toiletten en WISA vlotters die een gezin honderden liters water per jaar kunnen besparen.
  • Energie, o.a. door materiaal voor WAVEDESIGN baden te gebruiken dat warmte langer vasthoudt zodat je langer comfortabel in bad kan blijven zonder warm water bij te vullen.
  • Het lichaam, o.a. door de ergonomische baden VAN WAVEDESIGN die je optimaal ligcomfort laten ervaren met een maximale ondersteuning van de rug of in hoogte verstelbare toiletten die je altijd makkelijk laten zitten en opstaan.
  • Jouw budget, vooral door de optimale prijs/kwaliteitsverhouding van al onze WISA/WAVEDESIGN producten die ervoor zorgt dat we een leidende positie innemen op de Nederlandse markt. Zo kun je onze hoogwaardige toilet spoelsystemen voor soms wel 50% van de prijs van concurrenten aanschaffen en zeker zo snel en makkelijk installeren!

WISA levert al sanitair sinds 1865 en vanuit het nieuwe hoofdkantoor in Nijmegen houden professionals zich iedere dag bezig met de vraag hoe mensen meer verantwoord kunnen genieten van water in hun badkamer en toilet. Onze verbintenis met het Amerikaanse Fluidmaster geeft nieuwe mogelijkheden om hierin te innoveren met slimme producten van hoge kwaliteit. Tot ziens op de Installatie Vakdagen in Harderberg!

https://www.wisa-sanitair.com/nl/

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven