Gerelateerd nieuws

Ventilatiesystemen volledig geprefabriceerd geleverd

Ventilatiesystemen: ze zijn van groot belang bij het ventileren van bijvoorbeeld een woning. Goed ventileren is onzichtbaar en niet voelbaar. Een prettig en gezond binnenklimaat om in te wonen of werken zorgt ongemerkt voor een goed en comfortabel leefklimaat.

Bij een goed leefklimaat denk je aan het voorkomen van tocht, een laag geluidsniveau, de juiste temperatuur en juiste luchtvochtigheid. Maar, ook luchtdichtheid en energiezuinigheid zijn van essentieel belang voor de realisatie van een gezond binnenklimaat. Maar, is ieder ventilatiesysteem te realiseren door middel van prefabricage? Bij Bergschenhoek Luchtcomfort wel!

Engineeren van een prefab ventilatiesysteem

Voor Bergschenhoek Luchtcomfort begint ventileren bij het enigneeren van geprefabriceerde ventilatiesystemen. Onze engineers ontwerpen, op basis van de juiste componenten, systemen die aan álle actuele gestelde eisen voldoen. Altijd in samenspraak met de opdrachtgever.

Componenten vormen de basis

De componenten vormen de basis van ventilatiesystemen die volledig worden geprefabriceerd. Exact volgens ontwerp en volledig weersonafhankelijk in onze prefab-productie met de juiste tools en materialen voor het beste resultaat.

Strakke bouwlogistiek voor prefab ventilatiesystemen

Onderdeel van het prefab-proces is het volledig nummeren en labelen van alle prefabricage onderdelen inclusief ruimte en verdiepingsvloer en/of bouwnummer. In overleg met de opdrachtgever worden de verschillende prefab-onderdelen op basis van een strakke logistieke planning op het juiste moment op de bouwlocatie afgeleverd. Hierdoor wordt de tijd van zowel de levering als de montage op locatie tot een minimum beperkt met een maximaal resultaat.

Bergschenhoek Luchtcomfort
www.luchtcomfort.nl

Standnummer 1.G037

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven