Gerelateerd nieuws

Niko

Gebouwen energiezuiniger, veelzijdiger en toekomstbestendiger maken, en tegelijk het leven eenvoudiger maken voor installateurs, voorschrijvers en eindgebruikers. Dat is het idee achter de nieuwe reeks plafonddetectoren P40 en M40 van Niko. Het volledige portfolio met 230 V en DALI-2-gecertificeerde detectoren biedt heel wat nieuwe mogelijkheden voor intelligente lichtsturing.

De P40- en M40-detectorreeksen van Niko koppelen bekroond design aan DALI-2-gecertificeerde functionaliteit en de allerbeste detectieprestaties. Samen met Niko’s unieke SnapFit-montagesysteem, de ingebouwde 2-wegs-Bluetooth®-communicatie en de intuïtieve Niko detector tool app en het detectorportaal maken de nieuwe detectoren het erg eenvoudig voor installateurs, voorschrijvers en eindgebruikers om duurzame meerwaarde, comfort en energie-efficiëntie aan hun projecten toe te voegen.

Oog voor eenvoud: geavanceerde lichtsturing, toekomstbestendige functionaliteiten

Het leven eenvoudiger maken betekent gebouwen slimmer maken. De nieuwe plafonddetectoren van Niko zijn ontworpen met focus op de mens als spil van de gebouwen waarin ze leven, werken en ontspannen. Ze zorgen ervoor dat de verlichting is aangepast aan elke situatie: van volledig geautomatiseerde sferen en nachtfuncties tot intelligente bediening van de intensiteit en kleurtemperatuur

WEBSITE

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven