Gerelateerd nieuws

VD Betontech

\"\"

Nieuw in Nederland ontwikkeld door VD Betontech te Tiel verrijdbare betoncentrales welke werken (of gaan werken) volgens de BRL 1801 voor constructieve beton. De eerste welke gecertificeerd is conform BRL 1801 is De Roos Groep uit Bladel, verder is o.a. in procedure Betoncentrale Terschelling (samenwerking Duinhof Recycling en Geert Abbink, (Abbink Wegenbouw, Ecofalt)), Van De Beeten Veghel.

VD Betontech heeft in de afgelopen jaren een machine ontwikkeld en gepatenteerd, welke voldoet aan de technische eisen van o.a. de BRL 1801. Deze machines zijn voorzien van weegsystemen welke zijn toegelaten en gecertificeerd volgens de NMI (ijkwet).

\"\"

Doordat de centrales verrijdbaar zijn kunnen ze direct op de locatie waar de betonverharding wordt aangelegd worden ingezet, hierdoor wordt er bespaard in transport wat een grote reductie geeft op CO2, wanneer gecertificeerde grondstoffen op het werk vrijkomen en deze worden gebruikt vindt een nog grotere CO2-reductie plaats.

Deze machine kunnen indien klant dit wenst volledig elektrisch aangedreven worden, eventueel varianten met waterstof is ook mogelijk.

www.vdbetontech.nl – Contact : 06 53 15 98 02 – info@vdbetontech.nl

\"\"

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven