Gerelateerd nieuws

Van Santvoort Bouw strijdt om titel ‘beste leerbedrijf en praktijkopleider van Nederland’

Op 21 februari maakte SBB de genomineerden bekend voor de verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider 2023. Welk erkend leerbedrijf heeft het leren in de praktijk zo goed voor elkaar dat het de titel beste leerbedrijf dik verdient? Voor welke praktijkopleider is werkelijk niets te gek als het om mbo-studenten gaat?

Van Santvoort Bouw kan met trots zeggen dat zij, als enige bouwbedrijf, genomineerd zijn voor de titel ‘beste leerbedrijf van Nederland’ in de sector ‘Techniek en gebouwde omgeving’.

Jury-oordeel

Een deskundige jury heeft voor elk van de negen sectoren de tien beste leerbedrijven en praktijkopleiders gekozen. Het oordeel van de jury is tot zover lovend: “Dit sociale- en professionele familiebedrijf scoort punten op zowel de kwaliteit van hun werkzaamheden als op de kwaliteit van opleiden. Het uniforme geluid uit de richting van zowel (oud) leerlingen, leveranciers, school, samenwerkingsverband, medewerkers, opdrachtgevers, klanten/kopers en SBB-adviseur is overtuigend: menselijk, vaardig, professioneel en betrouwbaar. Bij dit bedrijf wil iedereen leren, werken of zakelijk participeren. Omdat je welkom bent!”

De sectorkamerleden bepalen vervolgens wie er met de eretitel in hun sector vandoor gaan. Deze sectorwinnaars strijden op het Dit is mbo Ambassadeursgala van maandag 15 mei 2023 om de gunst van de publieksjury. Het publiek kiest op deze feestelijke avond het leerbedrijf en de praktijkopleider die zich dan de allerbeste van Nederland mogen noemen.

HR-manager Chris Pijnenburg laat met trots weten: “Echt bouwen, heeft de toekomst! Laten wij nu heel erg bezig zijn met de toekomst door jongeren op te leiden en ze een vertrouwde omgeving te geven waarin ze zichzelf kunnen ontplooien en ontwikkelen. Om bij de beste tien leerbedrijven van Nederland te zitten in onze sector is natuurlijk al een hele eer, maar nu gaan we uiteraard ook voor de drie finaleplaatsen. Of we daarbij zitten krijgen we binnenkort te horen.”

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven