Gerelateerd nieuws

Van het gas af in uw bedrijf, kan dat?

Een van de huidige brandende kwesties is de mondiale opwarming. Die dient te worden afgeremd. En daarom is het logisch dat we met zijn allen van het aardgas af willen. Tijd dus voor een nieuwe aardgasvrije combi cv-ketel: de Greenhot® all-inone. De aansluiting van dit unieke aardgasvrije apparaat is meestal binnen drie uurtjes geregeld. Met als resultaat dat wat van een state-of-the-art combi verwacht mag worden: optimale verwarming voor elke ruimte en warm water uit de kraan. Zo simpel kan het zijn.

 

Nieuwe generatie verwarming

De Greenhot® all-in-one is een exponent van de nieuwste generatie verwarmingssystemen, waarbij op een slimme manier door middel van elektrolyse waterstof wordt opgewekt. Uniek is dat dit proces plaatsvindt binnen de combi cv-ketel zelf. De waterstof kan direct worden gebruikt. Opslag van het gas is niet nodig, waardoor er ook geen sprake is van toeleveringsrisico. Dit alles betekent dat de Greenhot® all-in-one zorgt voor 100% schone verbranding.

 

Uw voordelen:

  • Geen afhankelijkheid ten opzichte van een energieleverancier, omdat de waterstof binnen de ketel zelf wordt opgewekt.
  • Aardgasvrij en dus geen zorgen over die energierekening.
  • Geen uitstoot van giftige gassen (geen koolmonoxide).
  • Rookafvoer is niet nodig; hierdoor wordt extra ruimte gecreëerd.
  • Installatie van alle leverbare modellen is mogelijk in alle woon- en werkruimtes: bestaande woningen, caravans, kassen, zwembaden, ziekenhuizen, supermarkten, winkelcentra, enz.
  • Kan zowel voor vloer- als muurverwarming gebruikt worden.
  • Geluidsarm.
  • In alle RAL-kleuren leverbaar.

 

De zuinige combi cv-ketel

Met een verbruik vanaf 3kw/h is de Greenhot® all-in-one combi cv-ketel verreweg de meest zuinige cv-ketel op waterstof die er bestaat. En is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

GREEN HOT ENERGY

Telefoon: 010 310 0242

info@greenhotenergy.nl

www.greenhotenergy.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven