Gerelateerd nieuws

VAKBEURS VOOR INDUSTRIEEL EN MODULAIR BOUWEN & RENOVEREN

PREFAB richt zich tot professionals met interesse in off-site bouwen en renoverenLeveranciers en koplopers in uitvoering binnen de B&U tonen er op de beursvloer hun – direct toepasbare – oplossingen, terwijl de experts in de theaters de bezoekers bijpraten over de laatste ontwikkelingen.

Volop innovatie in bouw en renovatie

In de bouw- en renovatiesector wordt volop geïnnoveerd. Dat moet ook wel, gezien het grote tekort aan arbeidskrachten en de opgave die voortvloeit uit de gemaakte bouw- en klimaatafspraken. Ook op het kostbare vlak van bouwfouten is nog een wereld te winnen.

Industrialisatie, modulair bouwen, digitalisering en pre-fabricage (samen: prefab) zijn ontwikkelingen die daarbij heel goed kunnen helpen. Zij maken sneller, efficiënter en minder foutgevoelig bouwen en renoveren mogelijk.

Een ‘eigen’ platform voor prefab

Met de beurs PREFAB voorziet organisator 54events (bekend van onder meer de vakbeurzen Renovatie en Monument en Vakbeurs Energie) in de behoefte aan een ‘eigen’ platform voor prefab. De tweede editie vindt plaats van 11 tot en met 13 oktober 2022 in Den Bosch.

PREFAB onderscheidt drie segmenten, die zich allen duidelijk laten terugvinden in zowel het kennisprogramma als op de beursvloer: Ontwerp & Engineering, Componenten & Modules en Logistiek & Assemblage.

De beurs onderscheidt zich door de integratie van bouw en installatie. Naast specifieke producten en ontwerp- en logistieke tools toont PREFAB volledig geïntegreerde toepassingen als:

  • Geïntegreerde vloer- en gevelelementen
  • (Duurzame) dakconstructies
  • Geïntegreerde installatie- en energiemodules
  • Badkamers
  • Verbindingstechnieken
  • Geïndustrialiseerde componenten (waaronder schoorstenen en balkons

Gratis toegang, ook tot het kennisprogramma

PREFAB is gratis voor bezoekers die zich tijdig online voorregistreren. Voorregistratie verloopt via deze website.

PREFAB wordt ondersteund door een stevig inhoudelijk kennisprogramma: in samenwerking met de koplopers uit de B&U worden tientallen seminars, symposia en workshops georganiseerd, over alle hot topics uit de sector.

PREFAB vindt gelijktijdig plaats met Vakbeurs Energie, platform voor professionals in warmte, elektriciteit en energiebesparing. Met een toegangsbewijs voor PREFAB kan men kosteloos ook Vakbeurs Energie bezoeken – en andersom.

Data, openingstijden, adres en route

Dinsdag 11 oktober 2022
Woensdag 12 oktober 2022
Donderdag 13 oktober 2022

PREFAB is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur en vindt plaats in de Brabanthallen:

Diezekade 2 – 5222 AK Den Bosch

Klik hier voor een beschrijving van uw route naar de Brabanthallen en hier voor parkeerinformatie.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van alles rondom industrieel en modulair bouwen en de beurs PREFAB? Schrijft u zich dan via deze link in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven