Gerelateerd nieuws

Uw veiligheid en gezondheid is belangrijk!

Alles moet snel en we hebben te weinig tijd en handen om het werk te doen. Wat is het resultaat; door slechte werkvoorbereiding, geen passende hulpmiddelen moeten we onnodig sjouwen, waarmee het gevaar van rugklachten of ongevallen op de loer liggen. 

Gelukkig gaat het ook vaak goed, vele zien het nut van de juiste tilhulpen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in tilhulpen voor gewichten vanaf 50 tot 250 kg. Vooral bij renovatie waar je vaak moet werken in bewoonde situaties of bij het plaatsen van noodglas na een inbraak is er een korte voorbereidingstijd. Met een korte voorbereidingstijd is het belangrijk slimme, lichtgewicht tilhulpen in te zetten. Goede voorbeelden van deze tilhulpen zijn de Gevelridder, de licht gewicht accuzuigers, uitschuifbare hijswagens en natuurlijk de glasliften tot 150 of 200 kg.  Klein en lichtgewicht dus makkelijk meenemen in uw bus of in de woning te plaatsen. 

De ruitenplaatser is een product wat erg veel wordt ingezet voor glasbladen tot 150 kg.  Het grote voordeel t.o.v. de andere ruitenliften is dat de ruiten kunnen draaien en dat de zuiger aan de kabel mee naar voren beweegt, de zuiger blijft dus verticaal, dat alles met weinig kracht omdat de wagen perfect gebalanceerd is. De afmeting is slechts 580×700 mm en hij kan wel tot 230 cm hoog reiken. Ook de zuiger is afneembaar zodat u deze weer aan een Gevelridder of uitschuifbare hijswagen kunt gebruiken. 

Kijk voor nog meer slimme en groene hulpmiddelen op onze website. 

www.muyen.com

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven