Gerelateerd nieuws

Uw nieuwste generatie (bouw) machines vraagt om een duurzame krachtbron

Een accusysteem dat bijdraagt aan een schonere wereld. Dat is OX Power. Wij ontwikkelen en leveren accusystemen die krachtig én compact zijn. Snel door u te integreren. En berekend op een pittige werkdag.

Wij zeggen niet voor niks “MAKE THINGS WORK”. 

Wij houden ons bij OX Power bezig met het ontwikkelen van geavanceerde batterijsystemen op basis van lithium ijzerfosfaat, ook wel bekend als LiFePO4.  Door hier slim mee om te gaan weten wij de manier waarop energie opgeslagen en gebruikt wordt te veranderen.

OX Power accu’s hebben een hogere energiedichtheid, langere levensduur en zijn veiliger in vergelijking met batterijen van een andere samenstellingen. Dit betekent dat ze kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals elektrische voertuigen, hybride oplossingen en voor energieopslag in het elektriciteitsnet.

Er werken bij OX Power experts op het gebied van batterijtechnologie. Door voortdurend te innoveren en te investeren in onderzoek en ontwikkeling, is OX Power in staat om de best mogelijke oplossingen te bieden voor klanten die op zoek zijn naar geavanceerde, duurzame en kosteneffectieve batterijen.

Interesse? Bezoek oxpower.nl voor meer informatie. Neem contact met ons op via 0342 219 058 of sales@oxpower.nl.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven