Gerelateerd nieuws

United Rentals presenteert tijdens de INFRA Relatiedagen de 45 kVA 60 kWh Battery Pack 

De 45 kVA Battery Pack is met de 60 kWh batterij een krachtig en duurzaam opslagsysteem.Ideaal voor het koppelen aan bijvoorbeeld een stroomgenerator met een maximaal vermogen van 125 Ampere. Met als resultaat: vermindering van brandstofverbruik, geluid en slijtage van de generator. 

Het apparaat werkt onafhankelijk of met een generator. Waarbij het product geschikt is voor het voorkomen van lage belasting van generatoren, zorgt voor piekbesparing en als ononderbroken stroomvoorziening kan worden ingezet. Het draagt dus perfect bij aan de verhoging van de betrouwbaarheid van een project. 

Optimale duurzaamheid

De Battery Pack is een milieuvriendelijke oplossing die zorgt voor het voldoen aan emissieregelgeving en duurzaamheidsdoelstellingen van bedrijven. Het zorgt niet alleen voor een verlaging van de CO2-uitstoot. Het product sluit goed aan op de huidige marktvraag naar duurzaamheid. 

Schakelbaar

Waarom is de Battery Pack uniek in zijn soort? De Battery Pack is namelijk schakelbaar! Op dit moment worden de schakelpanelen uitvoerig getest en binnenkort op de markt gebracht. Hierdoor kunnen er wel vier Battery Packs aan elkaar geschakeld worden wat voor nog meer capaciteit zorgt. 

UR Control

United Rentals presenteert niet alleen zijn Battery Pack deze dagen! Ook wordt het ‘slimme’ Total Control system gepresenteerd; UR Control. 

Het systeem is speciaal voor United Rentals’ klanten ontwikkeld om een ‘slimme bouwplaats’ te realiseren voor hun huidige en toekomstige projecten. UR Control is een online platform waar lopende en afgeronde verhuuropdrachten worden weergegeven en beheerd. Het is een systeem waarmee de klant;
– ZIET wat hij op dit moment in realtime huurt,
– BEHEERT al zijn apparatuur en facturering vanaf één platform,
– MEET de efficiëntie van zijn bouwterrein,
– OPTIMALISEERT de workflow om tijd en geld te besparen.
Kortom een win win situatie waarbij efficientie en professionaliteit voorop staat. 

Natuurlijk kan ons deskundige team tijdens de INFRA Relatiedagen u nog veel meer vertellen over onze stroom en vloeistofproducten en oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de ongecoate tank BC 35m3, onze pompen, generatoren (stage V) en het nieuwste telemetriesysteem. 

Als kers op de taart hebben we een WINACTIE! Wat? Dat ziet u als u onze stand 540 bezoekt. 

Wacht niet langer en schrijf u dus in! De INFRA Relatiedagen zijn van 6 t/m 8 februari 

United Rentals biedt schone-energie oplossingen voor bouwplaats civieltechnische projecten 

United Rentals levert kosteneffectieve en duurzame oplossingen voor tijdelijke stroomoplossingen en voor het opslaan, verpompen en behandelen van vloeistoffen. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf is Europees marktleider in vloeistofoplossingen en ziet tal van kansen om bouwplaatsen voor civieltechnische en infraprojecten emissieloos in te richten. 

In Europa heeft United Rentals zijn oorsprong in de petrochemie en industrie. Inmiddels is ook de civieltechnische en infrasector een belangrijke markt geworden, waaraan oplossingen voor vloeistofoplossingen en schone energie worden geleverd. United Rentals heeft innovatieve oplossingen ontwikkeld om pompen en generatoren op bouwsites met zo min mogelijke uitstoot van milieuschadelijke stoffen te laten draaien. De sector vraagt steeds vaker naar duurzame mogelijkheden voor installaties om een bouwsite in te richten. United Rentals wil de bouw-en infrasector vooruithelpen met het uitstootvrij maken van bouwplaatsen. 

Bezoek onze website voor meer informatie: www.unitedrentals.com/nl-nl Of neem contact op met ons deskundige team: +31 (0)168 331 610 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven