Gerelateerd nieuws

TROX presenteert ‘De digitale toekomst van klimaattechniek’

Als vooraanstaand leverancier van luchtbehandelingsoplossingen begrijpt TROX als geen ander het belang van een sterke aanwezigheid op VSK 2024. Met een uitgebreide geschiedenis van innovatie en expertise op het gebied van luchttechnologieën heeft TROX zich gevestigd als een betrouwbare partner in de industrie. 

“Een van de belangrijkste redenen waarom TROX deelneemt aan VSK 2024 is de mogelijkheid om onze jarenlange kennis te delen en onze laatste innovaties te tonen. De aanwezigheid op de beurs biedt dan ook de gelegenheid om de kwaliteit en het vakmanschap van TROX te tonen, wat essentieel is in een competitieve markt.” aldus Thomas Muijsert, directeur van TROX Nederland B.V..

“Bovendien biedt VSK een unieke kans om in contact komen met andere professionals en experts uit de branche. Deze persoonlijke interactie blijft onmisbaar en geeft ons de kans om uitgebreid onze klanten te informeren.”

Tijdens VSK zal TROX haar ‘Air-in-one-system’ lanceren; TROX Ox. Met TROX Ox worden de uiteenlopende eisen voor veiligheid en comfort in gebouwen voor het eerst gecombineerd in een uniform digitaal systeem. De nieuwe TROX CONFIGURATOR en de Ox componenten vormen hiervoor de basis. 

Uiteraard zal ook de rest van het brede productportfolio aanwezig zijn. Denk aan de nieuwe TVE-Q luchthoeveelheidsregelaar, de betrouwbare brandkleppen, de online mogelijkheden van de TROX Online Shop en de nieuwe verticale X-CUBE luchtbehandelingskast. Met al deze producten zet TROX de stap richting de digitale wereld van morgen.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven