Gerelateerd nieuws

Totaalleverancier voor de grond, weg & waterbouw

Een grondverzetbedrijf en een verhuurbedrijf zorgen voor een goede combinatie om in de vraag van onze infra aannemers te voldoen. John Bunnik Grondverzet heeft meerdere mobiele- en rupskranen met of zonder personeel ter beschikking die op diverse bouwplaatsen in Nederland werkzaam zijn. Met ruim veertig jaar ervaring heeft John Bunnik Grondverzet vele vaste opdrachtgevers in de infrasector.

Bunnik Verhuur verhuurt (bijna) alles in de grond, weg en waterbouw. Het is een groot modern machinepark. Sleufbekistingen, grondverzetmateriaal, bronneringspompen en mobiele lichtwagens zijn een kleine greep van het assortiment. Er wordt doorlopend geïnvesteerd in het verduurzamen van het machinepark met schonere motoren en de aanschaf van hybride en elektrisch materieel.

Zo is er een groot assortiment aan bronnerings- en vuilwaterpompen variërend in capaciteit van 30 tot 280 m3 per uur. Een deel van onze pompvloot is recent aangepast met schonere stage5-motoren, maar ook elektrisch aangedreven pompen maken deel uit van ons assortiment. Bunnik Verhuur denkt graag mee met zijn klanten en geven persoonlijk advies over de inzet van materiaal, apparatuur en het verplaatsen van water.

Dankzij een optimale samenwerking tussen de 2 zusterbedrijven hebben infra aannemers slechts één aanspreekpunt voor vrijwel al het ondersteunend materieel en toebehoren. Het meedenken naar oplossingen en het leveren van snelle service staat bij ons hoog in het vaandel.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven