Gerelateerd nieuws

Technische isolatieoplossingen voor al uw projecten

Wist u dat goede isolatie zorgt voor een significante bijdrage aan verduurzaming van de woning door tot 75% te besparen op het energieverlies.  Het is van belang dat gebouw gebonden installaties goed worden geïsoleerd om energieverlies en faalkosten te voorkomen. Het Aerofoam NBR isolatiemateriaal biedt optimale thermische eigenschappen, is extreem sterk en heeft een hoge flexibiliteit. NBR isolatiemateriaal is ideaal voor gebruik in installaties als warmtepompen, airconditioning, gekoeld waterleidingen, sanitair en verwarming.

Voorkom schade tijdens en na oplevering van uw project!

Aerofoam NBR flexibel isolatiemateriaal is een elastomeer kunststofschuim, waarvan de gesloten celstructuur optimale thermische eigenschappen biedt. Het voorkomt condensatie en heeft eveneens gunstige akoestische eigenschappen. De mechanisch sterke schuimstructuur en stabiliteit vermindert de kans op beschadiging en voorkomt daarmee kostbare herstelwerkzaamheden.

Aerofoam biedt maatwerk

Het Aerofoam NBR isolatiemateriaal is in verschillende vormen en kleuren te verkrijgen. Daarnaast denk Aerofoam graag met u mee over uw isolatie proces. We hebben inmiddels meerdere klanten geholpen om het isolatieproces te verbeteren en daardoor een besparing door te voeren door uw systeem efficiënter en goedkoper te isoleren.

Systeemgarantie met de juiste pijpbeugels

De nieuwe BISOFIX®  leidingdragers bestaan uit een combinatie van het Aerofoam NBR isolatiemateriaal en de uitgebreide reeks Walraven beugels. De optimale pasvorm, dampdichte isolatielaag en het feit dat er achteraf niet na-geïsoleerd hoeft te worden, geeft 100% zekerheid en scheelt veel montagetijd.

Ontvang een gratis NBR isolatie samplepakket

Zelf de voordelen van het Aerofoam NBR isolatiemateriaal ervaren? Vraag nu gratis een uitgebreid samplepakket aan! Ga naar www.aerofoaminsulation.nl/gratis-nbr-isolatie-pakket en maak kennis met Aerofoam NBR isolatiemateriaal.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw project, neem dan contact op met Aerofoam via www.aerofoaminsulation.nl. Wij helpen u graag verder!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven