Gerelateerd nieuws

Symposium over digitalisering in de bouw

Op 25 april a.s. organiseert Panasonic Connect, producent van robuuste notebooks, tablets en handhelds samen met Aectual, Lenovo en SoftwareOne & Suivo een symposium over digitalisering in de bouw. De sprekers gaan in op de digitalisering van de bedrijfsprocessen in de bouw en het gebruik van IT-tools, die het werk op de bouwplaats efficiënter maken. Het symposium vindt plaats van 10.00 tot 14.30 uur bij Youmeet aan de Orteliuslaan 11 in Utrecht. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

De bouw is een van de belangrijkste sectoren in ons land, maar bij de digitalisering loopt de sector niet voorop. Veel bouwbedrijven zijn al wel de digitale weg ingeslagen, maar werken gefragmenteerd en met veel verschillende softwarepakketten. Dat kost veel tijd en geld. MTWO Construction Cloud biedt hier een antwoord op. Met het cloudplatform wil MTWO bouwbedrijven helpen om alle onderdelen van het proces vlotter te laten verlopen.

De bouwsector heeft het niet gemakkelijk. Vakmensen zijn schaarser en duurder geworden. Ook grondstoffen zijn fors duurder. En de bouw moet ook nog duurzamer worden door stikstof en CO2 te reduceren. Intussen gaan opdrachtgevers er nog steeds van uit dat het allemaal niet te veel mag kosten. En dus is het voor bouwbedrijven van cruciaal belang om effectiever, efficiënter en duurzamer te bouwen.

Samen met haar partners Aectual, Lenovo, SoftwareOne & Suivo biedt Panasonic Toughbook een complete oplossing voor het bouwbedrijf, van software tot hardware. De digitalisering in de bouw kan alleen effectief uitgevoerd worden als de medewerkers op de bouwplaats over de juiste apparatuur beschikken. Niet alleen moet die bestand zijn tegen de zware omstandigheden op de bouwplaats, maar ze moet ook geschikt zijn voor de verwerking van grote bestanden en snelle verbindingen met netwerken mogelijk maken, zodat medewerkers altijd over de actuele versies van bijvoorbeeld bouwplannen kunnen beschikken.

De bouw is nu klaar voor een volledige digitalisering. En dus dringt een planmatige aanpak zich op.

Benieuwd hoe uw bedrijf volledig kan digitaliseren? Bezoek dan het event op 25 april in Utrecht. Lenovo, Panasonic Toughbook, SoftwareOne & Suivo en Aectual willen u graag kennis laten maken met de digitale toepassingen en oplossingen die het werk op en rond de bouwplaats efficiënter maken.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven