Gerelateerd nieuws

Schüco en SKK Kozijnwacht breiden After Sales Service uit in Nederland 

Bielefeld/Vianen. Het Nederlandse servicebedrijf SKK Kozijnwacht, met hoofdkantoor in Assen, is onlangs een “onderdeel van Schüco”. De ervaren aanbieder van onderhouds- en reparatiediensten van ramen en deuren timmert met zijn snelle en professionele diensten vooral in de woningbouw aan de weg. In de toekomst kunnen de verkoopstructuren van Schüco echter ook worden gebruikt om de dienstenportefeuille in de projectbouw in Nederland aan te bieden en groei te blijven genereren. Schüco Global Services KG beschouwt de overname van SKK als een aanzienlijke uitbreiding van haar werkterrein op het gebied van After Sales Service met betrekking tot onderhoud en reparatie. 

Veiligheid, levensduur en waard behoud van gebouwen zijn belangrijke factoren die kunnen worden behouden door regelmatig onderhoud en noodzakelijke reparaties uit te voeren en kunnen verder worden uitgebreid door retrofits. Schüco Global Services KG, een volledige dochteronderneming van Schüco International KG, legt zich toe op dit werkterrein. Een aantal commerciële en particuliere bouwprojecten die onderhoud en verzorging vereisen, zijn reeds met Schüco uitgevoerd. En elke dag komen er nieuwe projecten bij. Het doel van Schüco Global Services KG is een verdere uitbreiding van het dienstenpakket op het gebied van onderhoud en reparaties van woon- en bedrijfsgebouwen, en dit voor alle materialen en fabrikanten, zowel nationaal als internationaal. Met de overname van SKK Kozijnwacht zet het bedrijf een volgende stap in deze richting. 

SKK Kozijnwacht, opgericht in 1991, heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en heeft een goede marktpositie verworven op de onderhouds- en reparatiemarkt. In 2021 genereerden ongeveer 150 werknemers een omzet van 19 miljoen euro. Twee derde van alle werknemers in Nederland werkt als servicetechnicus. Ze zijn dus snel ter plaatse om professioneel preventief onderhoud en reparaties aan ramen en deuren uit te voeren. De overname door Schüco stelt het bedrijf in staat zijn werkterrein uit te breiden en een verdere, toekomstgerichte groei te realiseren. Met zijn verkoopstructuren beschikt Schüco over een uitgebreid netwerk van gebouwinstallateurs en -exploitanten. Dit stelt de serviceorganisatie SKK in staat haar dienstenpakket ook voor bedrijfsgebouwen in de toekomst uit te breiden. Het doel van SKK en Schüco is het aanbieden van een uitgebreide After Sales Service voor woon- en bedrijfsgebouwen op de gehele Nederlandse markt. 

Schüco – Systeemoplossingen voor ramen, deuren en vliesgevels 

De Schüco-groep met hoofdkantoor in Bielefeld in Duitsland, ontwikkelt en verkoopt systeemoplossingen voor ramen, deuren en vliesgevels. Met 6.330 medewerkers wereldwijd zorgen wij er vandaag en in de toekomst voor dat het bedrijf marktleider is en blijft op het gebied van service en technologie. Naast innovatieve producten voor woningen en bedrijfsgebouwen biedt Schüco, specialist op het gebied van gevelsystemen, advies en digitale oplossingen in alle fases van een bouwproject – vanaf het initiële idee, de planning en de productie tot de montage. 10.000 gevelfabrikanten en 30.000 architectenbureaus en aannemers die de bouw van een gebouw op zich nemen, werken wereldwijd met Schüco samen. Het bedrijf werd in 1951 opgericht, is in meer dan 80 landen actief en realiseerde in 2021 een omzet van 1,995 miljard euro. Meer informatie onder www.schueco.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven