Gerelateerd nieuws

Samen met Repair Care uw vaktechniek vergroten

Voor onze trainingen duurzame houtrotreparatie werken we al jaren lang samen met OnderhoudNL Partner Repair Care. Alle drie de opleidingsniveaus zitten in ons trainingsaanbod: van de basis in de niveau-1 opleiding, tot de verdieping waar bijvoorbeeld lamineren en deelvervanging aan bod komen. De trainingen worden 100% vergoed via Stichting Mijn Carrière.

Praktijkgerichte opleidingen

Annemarie Labee, trainingscoördinator bij OnderhoudNL benadrukt hoe belangrijk leren en ontwikkelen is. In één jaar tijd volgden maar liefst 370 vakspecialisten een van de Repair Care opleidingen via OnderhoudNL. Annemarie: “Wij helpen u graag om uw vakkennis up-to-date te houden. Onder meer door trainingen aan te bieden tegen een scherp tarief. Daarbij spelen we in op de ontwikkelingen in de branche en voegen we steeds nieuw aanbod toe. Daarbij zijn we kritisch: minstens 70% van een training moet bestaan uit praktijkopdrachten. Dat zit bij Repair Care goed. Ook werken zij met hoogwaardige producten. Voor ons reden genoeg om de opleidingen voor duurzaam houtherstel op te nemen in onze trainingscatalogus.”

Allrounder

“De opleidingen van Repair Care worden enorm goed ontvangen en zitten snel vol”, aldus Annemarie. “De Niveau 1-opleiding is het populairst. Gemiddeld beoordelen deelnemers deze met een 8,8. Ook de andere niveaus scoren goed met een 9,1 en 8,7. Het mooie is dat steeds meer mensen ervoor kiezen om verder te gaan na de Niveau 1-opleiding. Slim, want met alle niveaus op zak ben je echt een allrounder. Goed om te weten is dat u een hele gunstige subsidieregeling kunt aanvragen bij Stichting Mijn Carrière.”

Opleiding 100% vergoed

De subsidieregeling geldt voor iedereen die werkt onder de cao voor het Schilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf. Annemarie: “Het gaat om een jaarlijks ontwikkelbudget van € 2.500,- per persoon. Daarmee kunt u bijna alle trainingen volgen die we bij OnderhoudNL aanbieden, of het nu gaat om vaktechniek of veiligheid. Ook de opleidingen van Repair Care worden 100% vergoed. Daarnaast kunt u als werkgever een compensatie aanvragen voor de uren die uw medewerkers besteden aan een training of opleiding. Dat gaat om € 45,- per uur, met een maximum van € 1.125,- per jaar. Ik zou zeggen: maak er gebruik van. Het is zonde om het geld te laten liggen!”

Bekijk hier ons volledige aanbod van vaktechnische trainingen

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven