Gerelateerd nieuws

Samen krijgt een nieuwe dimensie

Installatie- en bouwtechniek zijn niet los van elkaar te zien wanneer je een goed functionerend gebouw wilt realiseren. Technieken komen samen in een gebouw, mensen komen samen op de bouwlocatie. En altijd op een actieve manier! Samen kan namelijk niet zonder werkwoord. Samenwerken, samenbrengen, samenstellen, samenleven … alleen samen bouwen we slim. En alleen met elkaar kunnen we duurzame woningen creëren en bijdragen aan een gezonde toekomst.

Het mooie van ‘samen’ is bovendien dat er nieuwe relaties ontstaan. Door de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), is iedere aannemer verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit. Dus ook de installateur, dakdekker en andere gespecialiseerde vakmensen. Ook zij zijn namelijk aannemer! En hun kennis is van groot belang voor de hoofdaannemer die alle documenten samenvoegt in het bouwdossier. Samen betekent echter ook dat je verantwoordelijk bent voor elkaar. Dat je openstaat voor vragen, kennis deelt en beseft dat je onderdeel bent van een team. Een team waar Ubbink als leverancier ook deel van uitmaakt. Niet alleen omdat we producten leveren die aan alle eisen voldoen, ook omdat we er zijn als jij vragen hebt over de verwerking of over de Wkb. Én omdat we kennis verbinden, zodat jouw werk iedere toets kan doorstaan.

Ventus geïsoleerde dakdoorvoer genomineerd voor VSK Award

De Ventus is genomineerd voor de VSK Award in de categorie Installateurszaken! ‘Een ogenschijnlijke eenvoudige, maar doordachte doorontwikkeling. Waarbij goed is gekeken naar de praktische struikelblokken en waarmee de monteur echt tegemoet wordt getreden’, zo omschrijft de jury van de VSK Awards de Ventus.

Kom naar de VSK, waar we installatie en bouw samenbrengen van 17 t/m 20 mei 2022. Bezoek onze stand in hal 7 B106.

Meld je gratis aan via www.ubbink.nl/vsk2022

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven