Gerelateerd nieuws

SAINT-GOBAIN API INTRODUCEERT DE VERNIEUWDE QUICK-LOCK 24 RE SYSTEMEN

Inspelend op de veranderende vraag heeft Saint-Gobain API de Quick-Lock 24 RE systemen vernieuwd. Dankzij de introductie van een nieuw type hoofdprofiel is een evenwichtiger systeem aanbod mogelijk. Het Unipro-hoofdprofiel blijft de basis voor het Quick-Lock 24-38 HE systeem, de Cross-Lock en Insula systemen. Het nieuwe Quick-Lock RE hoofdprofiel is nu de standaard voor zowel het QL 24-38 RE als QL 24-32 RE systeem.
Klik hier voor de volledige technische documentatie

VOORDELEN
Beide systemen bieden ruim voldoende draagvermogen voor de meest gebruikte plafondtoepassingen maar daarnaast ook het installatiegemak, de nauwkeurigheid en verbindingskwaliteit die u gewend bent van API Quick-Lock. Omdat plafondpanelen en armaturen een stuk lichter zijn geworden kon met behoud van kwaliteit van het geïnstalleerde plafond de materiaalspecificatie worden aangepast wat een gunstig effect heeft op de systeemkosten per m2.

\"\"
\"\"

UITBREIDING STANDAARD KLEUREN
Het systeem is standaard verkrijgbaar in sneeuwwit, sneeuwwit ultramat en zwart ultramat zodat er altijd een match is voor elke visuele uitstraling. U kunt nu het systeem selecteren dat het best past bij de plafondtoepassingen in uw projecten.

\"\"
\"\"

DE EXPERTISE VOOR AL UW AKOESTISCHE OPLOSSINGEN
Sinds 1 januari 2021 hebben Saint-Gobain Ecophon, API en Eurocoustic de krachten gebundeld en betreden we de markt als één team en vormen daarmee de expertise voor akoestische oplossingen binnen de branche. Deze sterke samenwerking biedt alleen maar voordelen.  De kracht zit in het feit dat we de markt betreden als één aanspreekpunt voor de totale productrange waarmee we vroeg in de aanloopfase van diverse projecten de ontwerpende partijen kunnen adviseren en begeleiden op het gebied van pasklare oplossingen op akoestisch vlak. Bijkomend voordeel is dat bijna alle plafondoplossingen van beide merken met het API-systeem geplaatst kunnen worden.

Neem voor al uw vragen contact op met ons sales team en bekijk alle mogelijkheden op www.api.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven