Gerelateerd nieuws

Rijkswaterstaat continueert samenwerking met BAM

ijkswaterstaat (RWS) en BAM Bouw en Techniek hebben hun overeenkomst voor langjarig beheer en onderhoud van terreinen, vuurtorens districtskantoren, zoutloodsen, opslagruimten, dienstwoningen en steunpunten met twee jaar verlengd.

 

BAM Bouw en Techniek – FM Services blijft met deze verlenging tot medio 2026 verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle RWS-panden en -terreinen die het primaire proces van Rijkswaterstaat ondersteunen in Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Flevoland en Overijssel. Hieronder vallen ook de locaties op de Waddeneilanden.

 

Duurzaam

BAM Bouw en Techniek geeft met dit project uitvoering aan BAM’s strategie ‘Building a sustainable tomorrow’, waarmee wij vol inzetten op het creëren van meer klantwaarde langs de lijnen van duurzaamheid, digitalisering en industrialisering.

 

Bij de uitvoering draagt BAM bij aan duurzaamheid met maatregelen zoals het plaatsen van ledverlichting, maar ook door het toepassen van duurzame materialen, bij voorkeur circulair. Naast het handhaven van de gevraagde staat van de bouwkundige en installatietechnische elementen van de panden zal BAM er voor zorgen dat de panden blijven voldoen aan huidige en toekomstige wet- en regelgeving.

 

Daarnaast zal BAM RWS blijven adviseren over planmatige investeringen en kennis en kunde op het gebied van CO2-neutraal werken en circulaire economie inbrengen.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven