Gerelateerd nieuws

REMS – al meer dan 110 jaar aan de top van de technische vooruitgang. De ontwikkeling  is nooit afgesloten. 

Sinds de oprichting in het jaar 1909 ontwikkelt REMS producten voor de buisbewerking, in het bijzonder voor de sanitair- en verwarmingsinstallateur. Allereerst handgereedschappen, dan volgden machines en elektrische gereedschappen. De eis van de firmaoprichter Christian Föll “REMS moet beter zijn” was altijd maatstaf voor alle handelingen. Tegenwoordig is REMS een leidende producent van machines en gereedschappen voor de buisbewerking.

REMS ontwikkelingsingenieurs hebben overtuigende, wegwijzende ideeën, die de  dagelijkse werkzaamheden van de professionele installateur verlichten. Ze houden alle wezenlijke eisen in het oog en gebruiken omvangrijke praktische ervaringen. Experts uit alle ondernemings-gebieden zorgen ervoor, dat elke verbeteringsmogelijkheid in de nieuwe ontwikkeling wordt meegenomen. Zo ontstaan de perfecte gereedschappen voor zwaar gebruik op de bouwplaats. De REMS producten zijn op grond van hun innovatieve  techniek en hun hoge kwaliteitsstandaard zeer gewaardeerd en over de hele wereld in gebruik. Daarvan profiteren handel en gebruiker.

Telkens weer lukt het REMS, zich door innovatieve producten aan de top van de  technische vooruitgang te plaatsen. Vele geldige binnenlandse- en buitenlandse patenten onderstrepen dit.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven