Gerelateerd nieuws

Redu-Panel: Contactgeluid reducerende ondervloer voor op houten draagvloeren

Wanneer u tijdens uw project problemen ondervindt, geen tijd heeft voor natte egalisatie, of met uitdagende vloerproblemen wordt geconfronteerd, neem dan contact op met Unifloor. Wij hebben voor ieder probleem een oplossing. Voor de bouwwereld hebben wij o.a. Redu-Panel. Deze ondervloer is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne bouwprofessional, met drie kernpunten die het onderscheiden.

Contactgeluid reductie:
Redu-Panel biedt een buitengewone contactgeluid reductie op houten draagvloeren. Wordt er een hogere eis gevraagd, dan kunnen GreenFloor of CocoFloor de contactgeluid reductie sterk verbeteren.

Licht van gewicht en snel gelegd:
Bovendien is Redu-Panel licht van gewicht en snel te leggen, hierdoor is het gemakkelijk te hanteren op de bouwplaats. Dit bespaart kostbare tijd en arbeid en kunnen projecten sneller worden afgerond. Het unieke veer- en groefsysteem maakt de installatie van Redu-Panel snel en eenvoudig, zonder schroeven maar met D3 lijm. Na verlijming is dit lichte, 25 mm dikke paneel direct beloopbaar.

Egaliserend vermogen:
Redu-Panel nivelleert oneffenheden in de ondergrond, wat zorgt voor een uiterst vlakke en stabiele basis voor de toplaag. Dit minimaliseert de noodzaak voor tijdrovende voorbereidende werkzaamheden en verbetert de efficiëntie van uw projecten.

Bovendien is Redu-Panel Komo-gekeurd, wat getuigt van de hoogwaardige kwaliteitsstandaarden waar Unifloor voor staat.

Afbouw Vakdagen:
Wilt u Redu-Panel van dichtbij ervaren en meer te weten komen over de voordelen voor uw projecten? Kom langs op de Afbouw Vakdagen, Stand A12. Kies voor snelheid, efficiëntie en kwaliteit met Redu-Panel en Unifloor.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven