Gerelateerd nieuws

RAE Benelux: Protectie door Detectie

RAE Benelux is dé specialist in gasdetectie en omgang met gevaarlijke stoffen. Wij zijn gedeeltelijk onderdeel van RAE Systems, wat zorgt voor korte lijnen en de best mogelijke service. Onze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat we u het best mogelijke advies kunnen geven. Bovenal weten we alles wat er te weten is over het gebruik, onderhoud en reparatie van onze gasdetectors.

Ons assortiment is bijzonder breed, van de eenvoudigste pieper via de kleinste 4-gasdetector en het beste PID-instrument naar de meest geavanceerde gecombineerde draadloze instrumenten waarmee u een gebied van iedere omvang centraal kunt monitoren. Met een uitgelezen assortiment bijpassende accessoires creëren we een totaaloplossing voor het allerbeste meetresultaat.

Voor onderhoud en reparatie is uw instrument bij ons in de best mogelijke handen. Onze technici zijn zeer ervaren en door de fabrikant getraind in ieder toestel. Daarnaast hebben wij zeer korte doorlooptijden. Zodat u zorgeloos, snel én veilig weer op pad met uw detector(s).

Natuurlijk geven we ook trainingen in ieder aspect van gasdetectie op ieder niveau. Al onze trainingen worden gegeven door een bevoegde, gecertificeerde én zeer ervaren instructeur.

Kom kennismaken met uw specialist in gasdetectie

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven