Gerelateerd nieuws

PV-panelen: uit de weg, op het dak

In Nederland zijn de daken van bedrijfshallen, megastores, distributiecentra en industriegebouwen groot en plat… Ideaal eigenlijk om ze in te zetten voor energiewinst door er PV-panelen op te plaatsen.

Daarom organiseert Bouwen met Staal 9 en 23 april de cursus Uit de weg, op het dak. Deze (tweedaagse) cursus geeft technische en constructieve achtergronden en praktische wenken voor nieuwbouw en bestaande bouw. Focus is op (stalen) bedrijfshallen en andere industriegebouwen vanwege de enorme aantallen vierkante meters braakliggend terrein.

Info en aanmelden

Net als vorig jaar is er een bijdrage vanuit de solar industrie die stilstaat bij het platte dak als business case. Samen met de inleiding door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is er dus meer aandacht voor de economische en maatschappelijke aspecten van deze ontwerpopgave dan in eerdere edities. Alle presentaties zijn geactualiseerd aan de ontwikkelingen in dit snel groeiende en evoluerende werkterrein. De cursus is niet alleen interessant voor constructeurs en bouwkundigen, maar ook voor de solar industrie zelf.

www.bouwenmetstaal.nl/cursussen/pv-panelen-uit-de-weg-op-het-dak

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven