Gerelateerd nieuws

Pre-Summer Sale bij Ritchie Bros. in Moerdijk

Als ondernemer in de bouw begrijp je maar al te goed hoe belangrijk het is om over de juiste machines te beschikken om projecten efficiënt en succesvol af te ronden. Ritchie Bros., ‘s werelds grootste veilinghuis voor bouwmaterieel, organiseert 27 & 28 juni een spectaculaire online veiling in Moerdijk. Met meer dan 1500 bouwmachines, trucks, hoogwerkers, voertuigen en nog veel meer te koop, is dit een gouden kans voor bedrijven die nog voor de zomerstop een mooie machinedeal willen pakken.

Op het terrein van Ritchie Bros. in Moerdijk kun je persoonlijk een kijkje nemen bij alle items die tijdens de veiling worden aangeboden. Dit geeft je de mogelijkheid om de staat, het merk en de specificaties van de machines grondig te inspecteren voordat je een bod plaatst. Of je nu op zoek bent naar een krachtige graafmachine, een betrouwbare vrachtwagen of een hoogwaardige hoogwerker, deze veiling heeft het allemaal.

De veiling begint op 23 juni en de biedingen sluiten op 27 en 28 juni. Dankzij het gebruiksvriendelijke online platform van Ritchie Bros. is meebieden eenvoudig en gemakkelijk. Je kunt meedoen via de website rbauction.nl of de Ritchie Bros. mobiele app, die je gratis kunt downloaden. Registratie is vereist, maar dat is een kleine stap om toegang te krijgen tot deze immense selectie aan bouwmaterieel.

Ritchie Bros. heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en helpt bedrijven al ruim 60 jaar met het verkopen, kopen en beheren van materieel. De expertise en ondersteuning van het Ritchie Bros. team staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte aanwinst voor jouw bedrijf.

Grijp deze kans nog voor de zomerstop om het materieelpark aan te vullen met prachtige machines. Kom naar Ritchie Bros. in Moerdijk om de items persoonlijk te bekijken en registreer je op rbauction.nl of download de Ritchie Bros. mobiele app om mee te bieden.

Bekijk het aanbod op de Ritchie Bros. website

Je hebt een of meer interessante machines in het veilingaanbod gezien. Nu is het tijd om te registreren. Bij Ritchie Bros. kun je online registreren vanaf een computer of mobiel apparaat of op de veilinglocaties, waar onze medewerkers je verder helpen.

  1. Maak een gratis account aan op www.rbauction.nl
  2. Tip: Voeg items waarin je geïnteresseerd bent toe aan je volglijst (watchlist). Zo kun je ze beter volgen.
  3. Zoek de veiling van jouw keuze en klik op “Registreer om online te bieden”. Volg de stappen op het scherm en voltooi het registratieproces van de veiling.
  4. Enkele dagen voordat de veiling sluit, kun je al inloggen en beginnen met bieden. Aanmelden kan via onze website of de mobiele app van Ritchie Bros.

Ook een veiling in Engeland

Als onderdeel van de Pre-Summer Sale, houdt Ritchie Bros. op 28 juni ook nog een grote online materieelveiling in Maltby, Engeland. Hier worden ruim duizend items geveild op dezelfde manier. Een ruim aanbod van materieel te koop in dezelfde week!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven