Verfvakman

Gerelateerd nieuws

PPG-werknemers verzilveren inzet Verfvakman diploma

PPG Architectural Coatings EMEA in Amsterdam en Uithoorn is sinds 28 april 2022 twee gediplomeerde Verfvakvrouwen en zeven Verfvakmannen rijker. Ze hebben de opleidingsblokken en praktijkopdrachten succesvol afgesloten. Tijdens de projectevaluatie meldde PPG dat een volgende groep alweer in de startblokken staat.

De groep bestaande uit een business improvement manager, productieplanner en operationele medewerkers, hebben de opleiding tot verfvakman in zes maanden afgerond met het doorlopen van vijf pittige opleidingsblokken en een veelvoud aan praktijkopdrachten.
Tijdens de lessen is theorie en praktijk samengebracht op de werkvloer. De impact van de opleiding is dat de kandidaten op de werkvloer verstoringen en afwijkingen eerder herkennen en sneller ingrijpen. Ook het vakjargon is nu eenduidig waardoor fouten worden voorkomen.

Opleider Henri Beerda, senior consultant VAPRO, bedankt de praktijkbegeleiders Kees, Ali, Roberto en Hennie hartelijk dank voor de inzet en het mede-ontwikkelen van de kandidaten. Er is al een nieuwe groep die hierna de opleiding tot Verfvakman gaat volgen. Opleiden staat binnen PPG Architectural Coatings dan ook hoog op de agenda en krijgt volop aandacht.

De VVVF feliciteert Clifton, Daniel, Jamal, Silvian, Nurettin, Elqasha, Remon, Marielle en Jaleesa met dit waardevolle diploma.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven